10 favoriete Youtube video’s op het moment / o.a Zoe’s vlogs

 

Ik heb wel eens één keer vaker een artikel gemaakt over 5 favoriete Youtube video’s van de afgelopen tijd en nu wilde ik dat weer gaan doen maar dan over 10 favoriete video’s van de afgelopen tijd in plaats van 5.

Vakantie vlog Gabby

Begin deze maand ging Gabby op vakantie met haar moeder naar Turkije. Ze heeft een soort van weekvlog gemaakt daar en ik vind die zo leuk! Meestal houd ik meer van dagelijkse vlogs, maar deze is echt heel leuk. Dat komt natuurlijk omdat Gabby op vakantie is, maar de sfeerbeelden zijn zo gaaf dat ik er ook gelijk heen wil!

Zoe’s vlogs

Eigenlijk zijn de vlogs van de afgelopen maand van Zoe allemaal echt onwijs leuk. Ze is in een goed humeur en vaak met vrienden. In deze vlog gaat ze met Alfie, Poppy en Sean picknicken in het park. Ik werd er zo jaloers van!

Q&A met Troye Sivan en Diana

Ik ben groot fan van Troye Sivan en ik volg heb al een aantal jaar. Zijn muziek is zo goed! Toen ik hoorde dat Jiami en Diana hem mochten interviewen heb ik volgens mij ook een vraag ingestuurd, maar ik weet niet eens meer wat ik had gevraagd. Troye is zo schattig en aardig!

Playlist book tag / take 4 lovelylikelaura

Laura is een van mijn favoriete booktubers en in deze video doet ze de playlist book tag voor de vierde keer. Ik vind dit zo’n leuke tag!

Embarrassing Teenage Moments! | Makeup & Storytime

Ik kijk Melani haar video’s al een tijdje en ik vind ze best wel leuk! Ze is heel eerlijk, zoals in deze video ook weer! Ze doet haar make up en ze verteld gênante momenten toen ze een tiener was.

Summer reading plans Melissas Books

Ik vertelde al over Melissa haar booktube kanaal in het artikel nieuwe booktubers ontdekt. Ze is onwijs leuk en in deze video laat ze zien welke boeken ze van plan is om deze zomer te lezen!

The sims book tag Hails hearts nyc

Ook hailey is een van mijn favoriete booktubers en deze keer had ze zelf de sims book tag verzonnen! Ik speel graag de sims af en toe en vond dit daarom ook een super leuke verzonnen tag. Ik ga hem denk ik ook een keer doen op mijn blog.

Summer make up tutorial Tanya Burr

Vroeger maakte Tanya heel vaak make up tutorials en dat vond ik ook een van haar leukste video’s. Nu doet ze het wat minder vaak, dus vind ik het extra leuk als ze het een keer doet. Dit is een hele mooie look voor de zomer.

Shaycation Hawaii

Shay Mitchell gaat best vaak op vakantie en dan filmt ze vaak wat gedaan heeft daar voor haar Youtube kanaal. Deze keer ging ze naar Hawaii en dat vond ik zo leuk!

Teske interview met Brendon Urie

Teske Is al super lang fan van Panic! At the disco en nu mocht ze de Brendon interviewen! Super gaaf en je ziet ook hoe blij Teske is en hoe goed ze klikt met Brendon. Ik vond het echt een super leuk interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *