10 films waar ik naar uitkijk die in 2016 uitkomen

Ik ben gek op films en dit jaar komen er weer een hoop goede films uit waar ik heel erg benieuwd naar ben. Van sommige films kon ik niet vinden wanneer hij in Nederland uit komt dus heb ik het er ongeveer bij gezet. Van een paar films is er helaas ook nog geen trailer uit. Dit zijn 10 leuke films die uitkomen in 2016.

The danish girl – 14 januari in de bioscoop

Deze film komt volgende week uit! De trailer vond ik er heel erg interessant uitzien en het verhaal vind ik onwijs mooi! Eddie Redmayne is een super goede acteur en dat kan je ook wel zien in de trailer.

5th wave – 28 januari in de bioscoop

Deze film staat al een tijdje op mijn lijstje! Ik heb de boeken van deze serie nooit gelezen en ik denk dat ik het als boek niet zo heel erg leuk zou vinden. De film lijkt me heel er gaaf, heel spannend en avontuurlijk. Ik ben gek op Chloe Grace Moretz en zij speelt de hoofdrol in deze film.

Allegiant – 9 maart in de bioscoop

Ik ben gek op de divergent boeken en de films vind ik ook onwijs goed! Het laatste boek wordt verfilmd in tweeën en dit is dan de eerste helft van het einde. Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen!

Me before you – 16 juni in de bioscoop

Op dit moment ben ik dit boek aan het lezen en het is een onwijs mooi boek met hele leuke humor. Ik ben heel erg benieuwd naar de verfilming van dit boek.

Alice Through the Looking Glass – 1 juni in de bioscoop

Alice in wonderland was al een hele gave film! Vooral hoe alles eruitzag en daarom ben ik zeer benieuwd naar deze film!

Finding Dory – 29 juni in de bioscoop

Wie wilde nou niet dat deze film een keer uit zou komen? Iedereen heeft de film Finding Nemo wel gezien en nu komt er een finding Dory!

Now you see me 2 – 31 juli in de bioscoop

In Now you see me probeerde een groep goochelaars in een live show een bank leeg te roven. Die film vond ik best wel gaaf dat ik benieuwd ben naar de tweede film.

Bridget Jones’s Baby – rond 16 september in de bioscoop

Ieder meisje heeft Bridget jones wel gezien en dan na jaren komt er eindelijk weer een nieuwe! Ook van deze film kon ik geen trailer vinden.

Fantastic Beasts and Where to Find Them – 17 november in de bioscoop

Ik ben gek op Harry potter en kan dan ook niet wachten tot deze film uit komt! Het speelt 70 jaar voor de Harry Potter films af.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children – rond 25 december in de bioscoop

Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik van deze boeken moet vinden. Ik vind het er altijd een beetje eng uitzien, maar volgens mij valt dat wel mee. Helaas is er ook nog geen trailer uit van deze film.
5 Comments

  1. Wauwauwauwauw, ik ben zo gelukkkig. Alice in Wonderland, Harry Potter, the 5th wave, Bridget Jone’s diary wauw. Ik ben een fanatieke kijker van fantasy films, vandaar mijn enorme blijdschap van Harry Potter en Alice in Wonderland. Daar heb ik echt een vreugdedansje bij gedaan. En the 5th wave lijkt mij zo gaaf omdat een van mijn lievelings actrices erin zit (Chloe Grace Moretz) en The Danish Girl wauw die trailer had ik al een keer gezien, kippenvel. Ik ben zo gelukkig hahaha. Gelujkkig voor mij heb ik nog een bioscoop bon 😀

  2. The Good Dinosaur is een nieuwe Pixar film . In de film heeft de meteoor die alle dinosaurussen heeft doen uitsterven nooit de aarde geraakt, mensen leven nu dus samen met de dino s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *