10 Heerlijke albums voor op de zondag

 

Ik luister graag naar rustige albums op de zondag, maar ook als ik bijvoorbeeld aan mijn blog werk. Het is fijn als je wilt relaxen of als je je moet concentreren. Vandaag heb ik dus 10 heerlijke albums voor op de zondag!

Ed Sheeran – +

Dit blijft gewoon mijn favoriete album voor altijd! Ik denk dat dit album wel een favoriet is van velen. Ik vind + een fijner album dan x.  + is ook een stuk rustiger, dus fijner om naar te luisteren op een rustige zondag! Mijn favoriete nummers zijn small bump, wake me up en lego house.

James Bay – Chaos and the calm

Vorig jaar stond James Bay in het voorprogramma van Taylor Swift en daar was ik bij! Hij is ook super goed live en zijn muziek is heel erg fijn om naar te luisteren. Mijn favoriete nummers zijn If you ever want to be in love, Let it go, Hold back the river en Scars.

Zayn –Mind of mine

Dit is nog een heel nieuw album, die ik al heel vaak geluisterd heb sinds hij uit is. Ik vond Zayn altijd al naast Harry de beste zanger van One direction en nadat Pillowtalk uitkwam was ik super benieuwd naar zijn album. Ik vertelde al in mijn currently loving #mei dat dit album een favoriet is! Mijn favoriete nummers zijn Like i would, pillowtalk, Wrong en Fool for you.

Passenger – All the little things

Dit album luister ik wat minder vaak, maar het is vooral een heel schattig album! Passenger zijn stem is zo apart en ik vind het een fijne stem om naar te luisteren. Iedereen kent hem natuurlijk van zijn nummer let her go, maar zijn andere nummers zijn ook heel fijn! Mijn favoriete nummers zijn All the little things, The wrong direction en Circles.

Jack Johnson – In between dreams

Dit album is echt al een lange tijd uitgekomen, maar het is zo’n fijn album! Vooral voor in de zomer, omdat het een wat vrolijker, maar rustig album is. Misschien ken je hem wel van banana pancakes. Mijn favoriete nummers zijn Better together, Sitting waiting wishing en Constellations.

Shawn Mendes – Handwritten

Shawn Mendes is onwijs populair op dit moment en ook ik luister graag naar zijn muziek! Het is vooral hele schattige muziek met mooi gitaarspel, wat fijn is om naar te luisteren. Mijn favoriete nummers zijn Stitches, Never be alone, Aftertaste en A little too much.

Troye Sivan – Blue neighbourhood

Toen dit album net uitkwam heb ik hem echt grijs gedraaid. Het is zo’n fijn album en Troye heeft zo’n goede en fijne stem! Mijn favoriete nummers zijn Bite, Talk me down, Youth en For him.

Justin bieber – Purpose

Dit album kent natuurlijk iedereen en ook vind het een super goed album. Het is een stuk rustigere muziek dan Justin zijn vorige albums, dus heerlijk voor op de zondag! Mijn favoriete nummers zijn What do you mean, Sorry, Love yourself en Been you.

Gabrielle Aplin – English rain

En dan eindelijk een album van een vrouw. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik luister vooral naar rustige albums van mannelijke zangers. Dat komt ook omdat ik meer rustige albums ken die van mannen zijn. Maargoed, Gabrielle Aplin ken ik al heel lang en dit was haar eerste album. Vorig jaar bracht ze nog een album uit, wat ook een super goed album is. Voor op de zondag luister ik toch liever naar dit album, omdat dit album een stuk rustiger is dan haar tweede. Mijn favoriete nummers zijn Panic cord, Please don’t say you love me, How do you feel today?, Take me away en The power of love.

Joss Stone – The soul sessions vol 2

Vroeger was ik helemaal gek op Joss Stone, maar na haar grote hits hoorde je eigenlijk niets meer van haar. Totdat ik haar een keer weer ging opzoeken en erachter kwam dat ze toch nog 2 albums had uitgebracht! Dit album is mijn favoriet. Het is echt een jazz album, wat super fijn is om naar te luisteren. Je wordt er ook heel vrolijk van. Mijn favoriete nummers zijn While you’re out looking for sugar, I don’t want to be with nobody but you, Pillowtalk en First taste of hurt.

Welk album luister jij graag op de zondag?

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *