10 kerst cadeau tips voor je beste vriendin

kerst cadeau tip

De kerst komt er weer aan! Ik heb mijn kleine kerstboompje al in mijn kamer staan hoor en ook ben ik vol op bezig met het kopen van kerstcadeaus. Wij doen altijd lootjes trekken met de familie en dan hebben we een budget, dus dat is best handig. Voor andere is het misschien toch lastig om een cadeau te vinden. Zoek je een kerst cadeau tip voor je beste vriendin? Lees dan verder!

lush-en-tbs-cadeau

Lush en the body shop kerst cadeaus

Elk jaar hebben Lush en The body shop super leuke kerstpakketen met super fijne producten. Vaak is het ook al heel erg mooi ingepakt en zijn ze ook niet te duur. Als je het echt niet meer weet, kan je nooit misgaan hiermee!

6113-zilverenquotearmband_2

Sieraden

Ik zou alleen een sieraad geven als je zeker weet wat voor sieraden je vriendin leuk vindt, anders kan je misschien de mist in gaan. Je hebt bij my jewellery hele mooi sieraden, met bijvoorbeeld quotes erop. Dan kan je een quote nemen die je bij haar vind passen, dat maakt het net iets persoonlijker.

oneisie-pymama

Pyjama/onesie

Ik vind het altijd heel erg leuk om pyjama’s te krijgen en ik vind het ook heel erg bij de kerst passen. Bij de Primark hebben ze vaak hele leuke pyjama’s en voor die prijs zou je ook matchende pyjama’s voor jou en je vriendin kunnen kopen! Wij willen dat dit jaar met kerst doen als ik een weekend weg ben met familie tijdens de kerst. Ook zijn onesies heel erg leuk. Die heb je ook bij de Primark, maar je hebt ook hele leuke onesies bij Hunkemuller!

127490-spiced-pumpkin-cider-candles

Kaarsen

Iedere vrouw steekt wel een kaarsje aan in de winter, daarom denk ik dat je hier nooit echt de mist mee in kan gaan. Je zou bijvoorbeeld voor de kaarsen van Yankee candles of Bath & bodyworks kunnen gaan. Je kan ook iets luxer gaan zoals jo malone!

tumblr_ntmjymwkws1uza6jqo1_500

Een make up product dat ze al heel lang wilt

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendinnen het Urban Decay Naked 2 palette. Dat is nou echt zoiets wat ik stiekem altijd wilde hebben, maar nooit zelf zou kopen door de prijs. Zoiets is super leuk om te krijgen. Er is vast wel een beautyproduct waar je vriendin het al maanden over heeft, maar ze het te duur vind om voor haarzelf te kopen. Als budget optie zou je ook van haar favoriete merk allemaal producten kunnen geven.

c49787dc-_fujifilm-instax-mini-8-instant-camera-built-in-flash-fujinon-60mm-lens

Instax camera

Ik vind polaroid foto’s altijd zo schattig! Als je zeker weet dat je vriendin er nog geen één heeft, dan is dit echt het perfecte kerst cadeau!

55094am_z

Advent kalender

Je ziet altijd zulke super leuke advent kalenders voor bij komen van merken! Ik heb elk jaar weer een saaie met chocolade, maar veel beauty en make up merken doen het ook. Het is best prijzig, maar dan heb je ook wat. Ook moet je er vaak heel vroeg bij zijn!

Scrapboek met foto’s van jullie samen

Als je iets persoonlijkers wilt geven is dit een leuk idee. Je koopt bijvoorbeeld bij de Hema een scrapboek en je print alle foto’s van jullie samen uit!

kerstruii

Kerst trui

Ik wordt altijd zo blij van kersttruien en grote kans dat je beste vriendin er ook gek op is! Vaak hebben ze leuke bij de H&M, Forever21 en Primark!

Dagje uit

Als je het echt niet meer weet, geef dan een dagje uit! Naar de sauna, uit eten, naar de film noem maar op.

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *