10 mooiste boek covers!

mooiste boek covers

Het is niet alleen heel erg leuk om boeken te lezen, maar veel boeken hebben ook een super mooie cover! Boeken staan daardoor ook heel erg mooi in je kamer. Ik heb even tussen mijn boeken gekeken en ik heb 10 boeken uitgekozen die ik de mooiste kaft vind hebben. Mijn 10 mooiste boek covers dus!

goedari

Aristotle and dante discover the secrets of the universe – Benjamin Alire Saenz

Dit is niet alleen mijn favoriete boek, maar ook mijn favoriete boek cover ooit! Ik vind het zo mooi dat de cover ook iets met het boek te maken heeft. De rode truck die te zien is op de cover komt namelijk voor in het boek. En dan aan de bovenkant het mooie ‘universe’ design. Echt zo onwijs mooi!

goedprideandprejudive

Pride and prejudice – Jane Austen

Ik heb dit boek nog steeds niet gelezen.. oepss. Maar de cover is wel onwijs mooi! Toen ik het boek ging kopen heb ik echt 100x alle edities van Pride and prejudice bekeken, want ze zijn allemaal heel erg mooi. Uiteindelijk ben ik toch voor deze mooie waterverf editie gegaan. Ik wil ook alle andere boeken van Jane Austen in deze editie!

goedeverythingeverything

Everything everyting – Nicola Yoon

Ik las dit boek een paar maanden geleden en ik had zulke hoge verwachtingen, maar helaas viel het boek heel erg tegen voor mij. Maar de cover daarentegen is wel echt super mooi! Op het eerste gezicht lijken het allemaal bloemen, maar als je goed kijkt zitten er ook verschillende voorwerpen tussen!

goedtmi

The mortal instruments serie – Cassandra Clare

Buiten dat dit één van mijn favoriete series is, zijn deze covers ook zo mooi! Alle designs zijn prachtig en dan zo leuk met al die verschillende kleuren. Ik kan echt geen favoriet kiezen!

oedshatterme

Shatter me trilogie – Tahareh Mafi

Deze covers vind ik zo mooi! Ik ben niet de grootste fan van deze trilogie, maar ik vond het wel leuke boeken. Ik vind ze gewoon heel erg gaaf verzonnen bij elkaar.

goedgreatgatsby

The great gatsby – F. Scott Fitzgerald

The great gatsby is één van mijn favoriete films en ik las het boek een keer voor school. Om heel eerlijk te zijn begreep ik vrij weinig van het boek… Jammer! De voorkant is wel onwijs leuk!

goedpsistillloveyou

Ps. I still love you – Jenny Han

Alle boeken van Jenny Han zijn onwijs schattig en leuk! Dit is het vervolg van To all the boys I’ve loved before. Normaal vind ik boeken met echte mensen erop niet leuk, maar bij dit boek vind ik het wel heel erg leuk! Alles past zo mooi bij elkaar. Ik kan niet wachten tot het derde boek uitkomt volgend jaar! Ik heb een gevoel dat die kaft paars/lavendel wordt.

goedisla

Isla and the happily ever after – Stephanie Perkins

Uit al Stephanie haar boeken is dit mijn favoriet! Ik vind het zo leuk hoe alle 3 de boeken bij elkaar passen. Het is niet alleen mijn favoriet, maar heeft ook mijn favoriete cover! Ik vind gaaf hoe je New York op de achtergrond ziet en de kleur vind ik heel mooi!

goedmebeforeyou

Me before you – Jojo Moyes

Iedereen kent dit boek natuurlijk en/of de mooie verfilming van het boek. Ik vind de voorkant heel schattig en romantisch ogen en het past goed bij het verhaal.

goed everythingsleaddstoyou

Everything leads to you – Nina Lacour

Ik las dit boek laatst en vond het best wel een leuk boek! De kaft past niet per se heel goed bij het verhaal, maar ik vind het mooie lichtroze heel mooi!

Welk boek vind jij dat de mooiste cover heeft?

 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *