10 netflix aanraders

Ik moet eerlijk zeggen dat ik op het begin Netflix  niet zo vaak gebruikte. Er stonden heel veel oude films op die ik al gezien had. Maar sinds dit jaar staan er echt heel veel leuke films en series op! Het begon met dat Frozen er opeens op stond en toen volgden er nog meer nieuwe films. Ik volg Pretty Little Liars via Netflix en ook nog veel andere bekende series staan erop. Naast de bekende films zoals twilight en hunger games enzovoort, leek het mij leuk om (hopelijk) de wat minder bekende films en series aan te raden.

Jane eyre

In mijn laatste recently watched deed ik hier al een review over. Het is echt een super goede film en toch wel echt een klassieker die je gezien moet hebben.

About time

Mijn broer en Germaine gingen naar deze film en ze vonden hem echt heel leuk en zeiden dat ik hem echt moest kijken. Toen ben ik hem natuurlijk gaan kijken en het is inderdaad een hele goede film. Het is alweer een tijd geleden dat ik deze film zag, dus heel veel herinner ik me er niet meer van.

Safe haven

Deze film zag ik alweer 2 jaar geleden, maar ik herinner hem me nog heel goed. Deze film heeft echt indruk op me gemaakt. Ik denk dat door deze film mijn kriebels om mijn haar te knippen begon. Ik vind het haar van Julianne Hough die Katie speelt echt heel mooi. Echt een emotionele en mooie film!

Silver linings playbook

Deze film is echt onwijs grappig. Jennifer Lawrence en Bradley Cooper spelen erin. Twee hele goede acteurs. Het is best een heftig onderwerp, maar toch vind ik deze film een beetje een feelgood film met een beetje drama. Er gebeuren zoveel grappige dingen in deze film.

Daglicht

Mijn moeder en ik hebben allebei dit boek gelezen, dus toen we zagen dat er een film van kwam gingen we gelijk naar de bioscoop. Het is echt een super goed boek. Het einde is wel een heel stuk anders dan het boek. Het is echt 1 van de beste Nederlandse films vind ik!

De verbouwing

Deze film is ook een verfilming van een Nederlands boek. Ik heb het boek niet gelezen, maar mijn moeder wel. Het is best een spannende film en ik ben gek op Tjitske Reidinga, die de hoofdrol speelt.

The curious case of Benjamin button

Deze film zag ik heel lang geleden een keer in de bioscoop. We dachten gewoon een avondje even naar de bioscoop te gaan en pas na een uur kwamen we erachter dat de film 3 uur duurt!! Super lang, dus het is ook echt een film waar je de tijd voor moet nemen. Het is een onwijs mooie film.

Limitless

Deze film keken mijn ouders en ik een keer random. Volgens mij hadden we heel veel slechte films gekeken daarvoor en we verwachtten ook niet zo veel van deze film. Maar deze film is echt onwijs goed en spannend! Weer met Bradley Cooper.

Man on a ledge

Deze film keek ik samen met mijn broer en neven toen we op een familieweekend waren een paar jaar geleden. Mijn neef had hem meegenomen en kwam met het idee om hem met zijn allen te kijken. Het is echt een goede spannende film, waarbij je ook echt moet nadenken.

Lost

Dan als laatste nog een serie. Ik denk dat iedereen nog wel weet dat heel lang geleden Lost onwijs populair was. Ik herinnerde mij dat in ieder geval wel. Volgens mij is het alweer 2 jaar geleden dat ik deze serie keek. Ian Somerhalder die Damon in The Vampire Diares speelt, zit in de eerste 2 seizoenen. De eerste paar seizoenen zijn steen goed en je wilt blijven kijken. Op een gegeven moment wordt het wel heel erg ongeloofwaardig en dat vond ik wel wat jammer. Alsnog een hele goede serie.

Dan heb ik ook nog 3 afraders. Hanna, Heroes en looper. Hanna had ik echt heel veel van verwacht, maar keek ik laatst en het is echt een beetje een low-budget film en dan geen goede. Heroes heb ik denk wel 3 keer geprobeerd te kijken, maar ik kwam er echt niet doorheen. Looper klinkt als een super goede film, maar was echt een beetje stom.2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *