10 redenen waarom herfst mijn favoriete seizoen is

IMG_5696

Ik heb het gevoel dat steeds meer mensen de herfst leuker gaan vinden. Ik dus ook! Ik denk dat vroeger altijd de lente mijn favoriete seizoen was, ik vind de lente nog steeds wel fijn eigenlijk. De herfst blijft toch echt mijn favoriete seizoen en vandaag vertel ik je 10 redenen waarom.

1. herfst kleding

Ik ben gek op herfstkleding. Ik houd van sjaals, dikke truien en vesten. Ik vind vooral de herfstkleuren, zoals warm oranje, groen en beige heel erg mooi. Ook ben ik gek op enkellaarsjes en die kan ik eindelijk weer uit de kast halen in de herfst.

2. Onder een dekentje liggen

Ik vind dit zo fijn! In huis hebben we altijd al fleecedekens gehad voor op de bank en sindsdien heb ik er ook altijd een paar in mijn kamer liggen. In de woonkamer hebben we echt heerlijke dekens liggen trouwens! Super zacht.

Nummer 4

3. Ik slaap beter als het kouder is

In de zomer slaap ik echt een stuk minder fijn. Het is zo warm dat ik alleen maar lig te draaien. In de herfst wordt het weer een stuk kouder en is het ’s nachts zo veel fijner om te slapen!

4. Lezen

Ik vind lezen in de herfst en winter veel fijner dan in de zomer. Op vakantie lees ik dan wel vaak veel, maar over het algemeen lees ik toch veel meer als het weer kouder begint te worden. Heerlijk onder een dekentje en met kaarsjes aan.

Nummer 3

5. Kaarsjes

Zoals ik net al zei, kaarsjes! Ik ben gek op geurkaarsen, maar eigenlijk alleen in de herfst en wintermaanden. Ik ben gek op kaneel geurkaarsjes, maar ook op kaarsjes die naar dennenbomen ruiken.

6. Leuker om te make uppen

In de zomer draag ik een stuk minder make up en heb ik er vaak ook geen zin in, omdat ik het er toch weer vanaf zweet. In de herfst ga ik dan ook weer helemaal los met make up! Ook ben ik sinds vorig jaar gek op berry lipkleuren.

nummer 2

7. Veel nieuwe albums komen uit

Er komen zoveel albums uit deze herfst! Demi Lovato, Ariana Grande, One Direction, Selena Gomez en waarschijnlijk nog veel meer! Zo veel nieuwe muziek, daar word ik blij van.

8. Bono komt vaker knuffelen

In de zomer heeft Bono het vaak te warm om te komen knuffelen, maar zodra de temperaturen weer dalen komt hij weer bij je liggen om te vragen of hij je dekentje samen mag delen.

nummer 5

9. Kerst komt dichterbij

Kerst komt weer dichterbij! Ik ben gek op de kerst en de sfeer en ook de muziek.

10. De bladeren kleuren mooi

En natuurlijk niet te vergeten, de natuur kleurt zo mooi in de herfst. De bladeren zijn niet meer groen, maar veranderen in mooie warme kleuren. Staat ook veel mooier op foto’s.3 Comments

  1. Leuke punten heb je benoemd en met veel ben ik het eens! Herfst is niet m’n meest favoriete seizoen, maar ik vind alle seizoenen wel iets hebben. Ik vind het leuk om wat donkerdere make-up te dragen, zachte pyjama’s aan te trekken en weer heel veel thee drinken <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *