2017 boek releases waar ik naar uitkijk!

2017 boek releases

2017 is begonnen en dit jaar komen er weer leuke boeken uit! Ik kijk uit naar deze 7 boeken en kan echt niet wachten tot ze uitkomen. Benieuwd naar welke 7 2017 boek releases ik uitkijk? Lees dan verder!

2017 boek releases

Carve the mark – Veronica Roth 17 januari

In dit fantastische sciencefictionverhaal creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als wrede tiran over hun land, Shotet. Ryzek misbruikt Cyra’s gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt.Wanneer de knappe Akos uit het vredelievende, naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbeslissende keuze maken.

Door de divergent serie ben ik eigenlijk heel erg veel gaan lezen en het is nog steeds één van mijn favoriete series! Nu komt Veronica Roth eindelijk met een nieuw boek. Ik ben heel erg benieuwd. Het is een sci-fi boek en ik vond the lunar chronicles ook heel erg leuk en dat is ook sci-fi, dus ik hoop dat ik Carve the mark ook leuk ga vinden!

2017 boek releases

The inexplicable logic of my life – Benjamin Alire Sáenz 7 maart

Vriendschappen, familie, verdriet, vreugde, woede, geloof, twijfel, poëzie en liefde. Dit complexe en gevoelig boek heeft ruimte voor elk aspect van opgroeien. Sal wist zijn plek bij zijn adoptie homo vader, hun Mexicaans-Amerikaanse familie en zijn beste vriend Samantha. Maar het is senior year en ineens twijfelt hij aan alles en realiseert hij dat hij niet meer weet wie hij is. Als Sal niet is wie hij dacht dat hij was, wie is hij dan?

Aristotle and Dante discover the secrets of the universe is één van mijn favoriete boeken en dat boek heeft zoveel indruk op mij gemaakt. Toen werd er bekent gemaakt dat er een tweede boek van komt, maar daar is nog geen release datum van bekent helaas. Wel komt Benjamin met dit nieuw boek en het klinkt onwijs interessant!

2017 boek releases

Alex, Approximately – Jenn Bennett 4 april

Bailey heeft de helft van haar junior year gespendeerd aan het vallen voor de gevoelige film geek die ze alleen online kent als “Alex”. Twee kusten scheiden hun, totdat Bailey naar haar vader verhuist en ze in dezelfde stad als “Alex” woont. Geconfronteerd met twijfels (wat als hij een engerd is?), verteld Bailey niet dat ze naar zijn woonplaats verhuist is. Of dat ze een baan heeft bij het plaatselijke Museum. Of dat ze dagelijks wordt gekweld door de museum bewaker Porter Roth.  Maar dan worden Porter en Bailey ’s nachts opgesloten in het museum en is Bailey gedwongen om te kiezen of ze haar dromerige fantasie met Alex moet vasthouden of een risico moet nemen met de onvolmaakte werkelijkheid van porter. De keuze is zowel eenvoudiger en ingewikkelder dan ze beseft, want Porter Roth heeft zijn eigen geheim. Porter is Alex, Ongeveer.

Laatst las ik Night Owls van Jenn Bennett en ik vond dat echt een heel erg leuk boek, dat ik zeker wel benieuwd ben naar haar andere boeken! Ik vind wel dat de samenvatting een beetje te veel al zegt, maar ik ben benieuwd!

2017 boek releases

The upside of unrequited – Becky Albertalli 11 april

Zeventien-jarige Molly Peskin-Suso weet alles over onbeantwoorde liefde. Het maakt niet uit hoeveel keer haar tweelingzus, Cassie, Vertelt dat het wel goed komt, kan Molly het idee van de afwijzing niet aan. Dus ze is voorzichtig. Dikke meiden moeten altijd voorzichtig zijn. Dan krijgt Cassie een leuke nieuwe vriendin en voor de eerste keer ooit is het de cynische Cassie die smoorverliefd is. Ondertussen is. Ondertussen voelt Molly zich heel erg eenzaam. Gelukkig heeft de nieuwe vriendin van Cassie een leuke hipster broer. Als Molly hem kan winnen, zal ze haar eerste zoen en haar tweelingzus terug krijgen. Er is maar één probleem: Molly haar collega, Reid. Hij is een mollig tolkien superfan met een seizoenspas naar Ren Faire en er is absoluut geen kans dat Molly voor hem valt. Toch?

Vorig jaar las ik Simon vs the homosapiens agenda van Becky Albertalli en dat boek is zo onwijs leuk! Ik hoop dat dit boek weer net zo leuk is.

2017 boek releases

Always and forever Lara Jean – Jenny Han 2 mei

Lara Jean heeft het beste senior year wat een meisje kan hebben. Ze is smoorverliefd op haar vriendje, Peter. Haar vader gaat eindelijk trouwen met de buurvrouw, Ms. Rothschild. En Marot komt voor de bruiloft terug naar huis. Maar verandering komt eraan. En terwijl Lara Jean het naar haar zin heeft en druk is met het helpen plannen van haar vaders bruiloft, kan ze niet de grote keuzes die ze moet maken negeren. De belangrijkste, naar welke college gaat ze? En wat betekent dat voor haar relatie met Peter?

Vorig jaar las ik de eerste twee boeken van deze trilogie en ik vond ze onwijs schattig en leuk! Nu komt het laatste boek uit en het klinkt weer onwijs leuk. Het lijkt me vooral heel erg leuk hoe Lara Jean gaat helpen met de bruiloft, want dat is echt iets voor haar!

2017 boek releases

Lord of shadows ( #2 the dark artifices) – 23 mei

Ik heb hier expres niet de samenvatting bij gezet, omdat ik het eerste boek niet gelezen heb. Als het goed is wordt dit een trilogie. Ik ben gek op Cassandra Clare haar boeken! Waarom heb ik het eerste boek nog niet gelezen dan? Omdat ik het liefst series/trilogies achter elkaar lees en het laatste boek is nog niet uit!

Throne of glass #6 – Sarah J. Maas  herfst 2017

Het laatste boek van Throne of Glass komt uit! Er is nog niets specifieks bekent over dit boek, maar zoals ik net al zei wil ik pas een serie lezen als hij helemaal klaar is. Dus nu kan ik eindelijk dit jaar beginnen aan de Throne of glass serie!

Ik ben toch wel het meest enthousiast voor het nieuwe boek van Benjamin Alire Sáenz en Always and forever Lara Jean!

Naar welke 2017 boek releases kijk jij uit?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *