4 dingen waar ik naar uitkijk

christmas-lights-tumblr-snow-images-pictures---becuo-jpavt45h

Er zijn best een aantal dingen waar ik naar uitkijk op dit moment en het leek me wel leuk om het met jullie te delen. Het zijn vooral muziek en seizoensgebonden dingen.

onedirectionam

Heel veel nieuwe albums

Ik heb altijd al veel muziek geluisterd, maar de vooral de laatste maand luister ik echt onwijs veel muziek. Ik denk dat dit komt, omdat ik weer Spotify gebruik. Vooral in november komen er veel albums uit. One Direction, Justin bieber, Little mix, Selena Gomez, Demi Lovato, 5 seconds of summer, Ellie Goulding, Adele en waarschijnlijk nog veel meer artiesten die ik dan niet luister komen met een nieuw album. Ik vond trouwens deze handige site, waar alle data op staat wanneer albums uitkomen! Ik ben niet zo super enthousiast voor, Selena Gomez, 5SOS en Justin Bieber, want die luister ik allemaal niet echt. 5SOS heb ik wel een tijdje geleden geluisterd, maar nu niet echt meer. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het album van One Direction (13 november) en Ellie Goulding (6 november). Al jaren luister ik naar de muziek van Ellie Goulding en voor mijn muziekeindexamen deed ik zelfs een nummer van haar. In 2014 heb ik haar ook live gezien! Ik heb wel momenten gehad dat ik af en toe One Direction luisterde, maar nooit zo veel als nu! Ik luister dan vooral hun laatste album Four. Ik vind Drag me down echt een geweldig nummer, dus als de rest van het album ook zo klinkt ben ik heel enthousiast!

ema

MTV EMA’S

Elk jaar kijk ik weer uit naar de VMA’S en de EMA’S. Dit jaar vielen de VMA’S een beetje tegen voor  mij. Ik vond het wel heel leuk dat Miley Cyrus het presenteerde. Dit jaar worden de EMA’s gepresenteerd door Ed Sheeran en Ruby Rose. Ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaan doen! Ik heb dit jaar ook voor het eerst gestemd. De EMA’S zijn zondag 25 oktober om 9 uur op MTV. Het is dit jaar in Milaan, wat heel gaaf is en waardoor ik het gewoon live kan kijken.

originals

The vampire diaries / The originals

Morgen beginnen mijn 2 favoriete series weer in Amerika, The vampire diaries en The originals! Wat betekent dat ik het vrijdag kan gaan kijken. The originals kwam vroeger volgens mij eerst op dinsdag, maar is nu verhuisd naar de donderdag, gelijk na The vampire diaries. Ik verwacht trouwens veel crossovers eindelijk! Dit is wel het eerste seizoen zonder Elena, maar ik vind dat niet heel erg eigenlijk. De andere personages in de serie hadden al veel eigen grote verhaallijnen, dat op een gegeven moment Elena niet meer echt de hoofdpersonage was. Ik kan niet wachten om weer naar Damon te kijken!

christkoek

Kerst

Over 11 weken is het pas kerst, maar ik kan niet wachten en eigenlijk begint de pret al in december! Mijn moeder vind wel dat we altijd pas de kerstboom op mogen zetten na Sinterklaas. Ik vind kerst gewoon zo ontzettend gezellig! Wij (mijn ouders, broer en schoonzus) doen altijd lootjes trekken en voor een bepaald bedrag cadeautjes kopen voor degene die je hebt. Ik vind dat altijd zo leuk, ik vind het heel leuk om cadeautje te kopen voor anderen! Ook vind ik het altijd leuk als door de stad heen weer kerstverlichtingen hangen. En natuurlijk de kerstfilms niet te vergeten! Ook wil ik dit jaar boeken lezen die zich afspelen rond kerst, zoals Let it snow en My true love gave to me, om heerlijk in de stemming te komen. Ook hoop ik natuurlijk elk jaar op een witte kerst! Maar het lijkt me leuk als we in ieder geval een keer sneeuw krijgen deze winter.2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *