5 Boeken die dit jaar uitkomen en ik heel erg benieuwd naar ben!

Boeken die dit jaar uitkomen

Ik lees niet zo heel vaak boeken die echt net nieuw zijn. Vaak zijn dit series en ik heb al heel veel series die ik wil lezen. Ik heb sowieso al heel veel boeken die ik wil lezen, dat ik die eerst wil lezen. Dit zijn de 5 boeken die dit jaar uitkomen en die ik wil lezen!

9781481404549

The unexpected everything – Morgan Matson

Release datum 3 mei

Ik heb nog nooit een boek gelezen van Morgan Matson, maar ik hoor altijd dat het goede zomerboeken zijn en ik wil dan ook een boek van haar lezen in de zomer. Dit boek komt voor de zomer nog uit en heel veel mensen zijn heel erg enthousiast. Het gaat over Andie. Andie is een dochter van een politicus. Voor de rest is er iets met een schandaal en verder weet ik er niet veel over. De cover ziet er in ieder geval al heel leuk uit!

91Lq-CjKMxL

Summer days & summer nights – Stephanie Perkins

Release datum 17 mei     

Dit boek is eigenlijk hetzelfde idee als my true love gave to me. Dat boek moet ik ook nog steeds lezen, maar dat boek is meer een kerstboek, dus die ga ik in de winter lezen. Dit boek speelt af in de zomer en het zijn 12 zomerverhalen. De verhalen zijn geschreven door Leigh Bardugo, Francesca Lia Block, Libba Bray, Cassandra Clare (!!), Brandy Colbert, Tim Federle, Lev Grossmon, Nina Lacour, Veronica Roth (!!), Jon Skovron en Jennifer E. Smith. Heel veel goede schrijvers staan er tussen. Ik vind dit boek zo’n leuk concept!

harry-potter-cursed-child-poster

Harry Potter and the cursed child – J.K Rowling

Release datum 31 juli

Dan natuurlijk het boek waar iedereen naar uitkijkt! Ik ben op dit moment bezig met de Harry Potter boeken en hopelijk heb ik ze allemaal gelezen voordat dit boek uitkomt, want dan kan ik hem gelijk lezen. Ik ben zeer benieuwd!

7160vv1MdQL

Holding up the universe – Jennifer Niven

Release datum 3 oktober

Vorig jaar las ik all the bright places, het eerste boek van Jennifer Niven. Dat boek stond tussen mijn 5 favoriete boeken van 2015. Toen dacht ik als Jennifer met een nieuwe boek komt, ga ik die sowieso lezen! Holding up the universe gaat over Libby Strout. Libby heeft overgewicht en niemand kijkt verder dan dat naar haar, waardoor niemand haar echt kent. Haar moeder is overleden, maar nu is Libby klaar voor de middelbare school, nieuwe vrienden en de liefde. Het gaat ook over Jack Masselin. Jack kan gezichten niet onthouden. Hij is heel slim, maar snapt niet wat er in zijn hoofd omgaat. Ik ben zo benieuwd of dit boek net zo goed is als all the bright places! Helaas is er nog geen cover bekend voor dit boek.

TSA_cover

Tales from the Shadowhunter Academy – Cassandra Clare

Release datum 15 november

Op dit moment lees ik the mortal instruments serie en ik vind het een onwijs leuke serie! Ik weet niet zo heel veel over dit boek. Ik weet alleen dat iedereen deze boeken ook heel leuk en goed vindt. De boeken zijn al uit, maar het zijn 10 Ebooks. Dit is een boek met al die 10 boeken erin. Lijkt me handiger om te lezen en ik ben ook niet zo van de Ebooks.

Dit zijn de enige boeken die dit jaar nog uitkomen, waar ik enthousiast over ben en die ook een release date hebben en een titel. Zo zijn er ook nog een paar andere schrijvers die als het goed is ook met een nieuw boek komen dit jaar! Zoals John Green, Cassandra Clare en Stephani Perkins.2 Comments

  1. Waaaat, ik had geen idee dat er nog een Harry Potter aankwam! Das wel heel leuk. Ga ik toch eindelijk ook de laatste twee boeken eens lezen voordat deze er is, haha. Alle andere ook fijne tips zeg! Net als jij lees ik niet zo vaak nieuwe boeken omdat er nog zoveel in mijn boekenkast staan waar ik nog in moet beginnen, maar af en toe is het wel heel leuk om even mee te doen met de hype ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *