5 budget tips die ik vaak gebruik

_MG_6973

Ik ben gek op budget producten. Ik ben ook heel goed in het opzoeken waar een product het goedkoopst is. Bijvoorbeeld als ik iets wil kopen zoek ik eerst heel het internet af, totdat ik de goedkoopste gevonden heb. Ik denk dat ik dit van mijn vader heb. Hier dus een paar budget tips, met producten die gewoon goedkoop en goed zijn of acties die veel winkels vaak hebben en ik graag gebruik van maak.

_MG_6704

Geurwaxjes xenos & big bazaar

Ik vond deze geurwaxjes bij de big bazaar voor echt maar iets van €1.50. Ze ruiken heerlijk! Ze gaan alleen niet zo heel lang mee, maar voor die paar euro is het waard. Toevallig liep ik later de Xenos in en zag ik ze ook liggen! Ze hebben verschillende geuren, maar deze is wel heel lekker.

_MG_6928

korting op Engelse boeken bij bol.com

Ik ben gek op bol.com en dan vooral omdat de Engelse boeken daar vrij goedkoop zijn. Ze hebben ook nog eens heel vaak korting op Engelse boeken! Vorig jaar heb ik twee keer gebruik gemaakt van hun 2+1 gratis op Engelse boeken. Op dit moment hebben ze 3 boeken voor 25 euro. Daar heb ik natuurlijk ook eventjes gebruik van gemaakt.

_MG_6703

Maskertjes Action

Ik ben gek op deze maskertjes! Ik vind ze denk ik nog wel fijner dan andere maskertjes. Ze prikken niet en ze maken mijn huid onwijs zacht. Ik vind vooral de jasmijn en lavendel en perzik met walnoot lekker. De andere doen weinig of prikken op mijn huid. Dus volgende keer als je in de Action bent, neem deze mee!

Kruidvat acties

Het Kruidvat heeft heel vaak acties op make up. Ik maak vooral vaak gebruik van de 1+1 gratis op Rimmel producten. Ik gebruik altijd de poeder van Rimmel en zo sla ik er altijd een paar in. Ook hebben ze vaak korting op Maybelinne, Catrice, Essence en nog meer. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe mascara nodig heb, wacht ik eerst even tot er iets in de korting is.

_MG_6699

Stiften Hema

Mijn vriendin Alicia vertelde dat ze deze stiften heel fijn vind. Ik zocht namelijk nog stiften voor mijn kleurboek voor volwassenen. Deze werken echt heel erg fijn en ze drogen op als verf, heel egaal en glad. En dat voor maar 2 euro! Nu moet ik wel weer meer gaan kleuren.. Sowieso wordt de Hema steeds leuker. Ik ben gek op hun washi tape en de notitieboekjes zien er ook altijd leuk uit.

Wat is jouw favoriete budgetproduct?8 Comments

  1. Leuke blog! Hema is inderdaad heel leuk, vooral op het gebied van school/office spullen! Mijn favo budget product is lippenstift van Essence, echt super mooie kleurtjes voor maar iets van €2,40!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *