5 fantasy series die ik nog wil lezen

fantasy series die ik nog wil lezen

Ik ben gek op het lezen van series! Als je het eerste boek leest, krijg je er nog veel meer van! Heerlijk vind ik dat. Toch zijn er nog heel veel series die ik wil lezen. De reden dat ik deze series nog niet gelezen heb is, omdat andere series mijn voorkeur hadden of de serie nog niet helemaal uit was. Het kost ook vaak veel tijd om een serie te lezen. Dit zijn allemaal fantasy series, maar ook zit er een sci-fi serie tussen!

Obsidian_cover1600 - kopie

Lux series – Jennifer L. Armentrout

Al zo lang hoor ik hele goede verhalen over de boeken van Jennifer L. Armentrout. Ze heeft onwijs veel boeken al geschreven, dus ik heb maar besloten om met haar populairste serie te beginnen. De Lux series bestaat uit Obsidian, Onyx, Opal, Origin en Opposition. Ik ben van plan om met deze serie te beginnen in de zomer. Het gaat over een meisje die verhuisd en erachter komt dat haar buren aliens zijn.

Cinder_Cover

The Lunar chronicles – Marissa Meyer

Deze serie wil ik ook al heel lang lezen, maar de serie was steeds nog niet af. Ik lees liever series waarvan de boeken al allemaal van uit zijn zodat ik de serie in een keer kan lezen en vorig jaar kwam het laatste boek uit! The lunar chronices bestaat uit, Cinder, Scarlet, Cress en winter. Het zijn allemaal sci-fi retellings van vershillende sprookjes. Toevallig gaan we Cinder lezen met de goodreads bookseverafter boekenclub!

throne-of-glass-sarah-j-maas - kopie

Throne of glass – Sarah J. Maas

Ik weet niet zeker of deze serie al helemaal klaar is. Als het goed is komt er in ieder geval dit jaar nog een deel uit. Het begint met Throne of Glass. Het gaat over Celaena en zij is de beste assassin. Ze is opgepakt en ze moet vechten voor haar vrijheid. Ook zoveel goede verhalen gehoord over deze serie!

Vampire-Academy - kopie

Vampire academy – Richelle Mead

Deze boeken hebben een verschrikkelijke kaft een verschrikkelijke titels, maar het zijn hele populaire boeken. De enige vampierenboeken die ik gelezen heb zijn de eerste paar boeken van de vampire diaries serie. Ik denk dat ik vampierenboeken toch wel leuk zou kunnen vinden, daarom wil ik toch deze boeken of in iedergeval het eerste boek lezen om te kijken of het wat voor mij is.

shadows-approved

The rephaim – Paula Weston

Deze boeken zijn wat minder bekend, maar hoor ik toch wel goede verhalen over. De boeken gaan over Engelen en ik heb nog nooit een engelenboek gelezen. Het verhaal klinkt zo interessant en spannend dat ik toch wel nieuwsgierig ben!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *