5 favoriete apps!

Sinds mei heb ik een nieuwe telefoon. Op mijn vorige telefoon had ik veel te weinig geheugen, waardoor ik maar heel weinig apps erop had staan. Nu ik een nieuwe heb, heb ik weer volop geheugen en heb ik ook veel meer apps op mijn telefoon zijn. Vandaag laat ik jullie mijn 5 favoriete apps zien!

5 favoriete apps

1. Instagram

Ik was vroeger nooit zo van Instagram. Ik wist niet wat ik moest plaatsen, dus gebruikte het heel weinig. Sinds deze zomer heb ik mijn Instagram omgegooid naar een Bookstagram en sindsdien plaats ik bijna elke dag een foto! Ik vind het heel leuk om andere hun Bookstagram foto’s te zien, erop te reageren en soms even te kletsen. Ook vind ik de Instagram verhalen heel erg leuk en gebruik ik zelf ook af en toe!

goed-buien

2. Buienalarm

Ik wou dat ik deze app al kende toen ik nog op de middelbare school zat. Hij laat precies zien hoe laat, hoe hard en hoe lang het gaat regenen. Super handig! Soms dan wil je wachten tot een bui over is voordat je gaat fietsen, maar misschien duurt die bui nog wel een uur. Vind ik heel handig om te weten als ik ergens naartoe moet fietsen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat hij miezer niet echt goed oppakt. Maar dat is het enige minpunt. Hij geeft ook een melding als het gaat regenen!

goedpokemon

3. Pokémon go

De eerste week dat ik Pokémon had gedownload speelde ik het echt heel vaak, maar nu is dat natuurlijk al een stuk minder. Maar ik pak het toch even tevoorschijn als ik de hond uit laat. We waren bijvoorbeeld van het weekend aan het wandelen in Wassenaar en er waren allemaal pokéstops. Maakt het wandelen toch iets leuker vind ik. Wel jammer dat hij nog best vaak vastloopt of heel langzaam is.

goedfitness

4. My Fitness Pal

Ik ben bezig met afvallen (een beetje maar hoor) en een vriendin raadde me deze app aan. Hij telt de calorieën die je eet op een dag. Je vult als eerste in hoe oud je bent, hoe lang je bent, hoeveel je op dit moment weegt en hoe actief het werk is dat je doet. Dan berekent hij hoeveel calorieën je mag op een dag. Je kan producten zoeken, maar je kan ook verpakking scannen! Dat is helemaal handig. Hij laat ook zien hoeveel suikers, koolhydraten en vitaminen je die dag op hebt. Als je sport ,en dat kan echt van wandelen tot naar de sport school zijn, dan kan je dat ook invullen en dat laat hij zien hoeveel calorieën je verbrandt heb en dan mag je die dag ook wat meer eten. Ik vind het heel erg fijn om te zien hoeveel ik nou eet op een dag.

goedtrivia

5. Trivia

Ik ben niet zo van de spelletjes spelen op mijn telefoon, maar trivia vind ik wel leuk om te spelen. Eigenlijk speel ik het alleen met mijn moeder en heel soms tegen een random speler. Het is eigenlijk net als Triviant van vroeger! Er zijn 6 categorieën: pop, kunst, sport, geschiedenis, wetenschap en geografie. Je moet het rad draaien en dan komt het op één van deze categorieën en over die categorie krijg je dan een vraag. Je moet alle poppetjes verzamelen en wie ze als eerste heeft, heeft gewonnen!

Wat is jouw favoriete app?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *