5 Favoriete bookstagrammers!

Bookstagrammers

Ik was nooit zo actief op Instagram, totdat ik meedeed met de Blossombooks read-a-thon in mei. Elke dag moest je dan 2 challenges doen van foto’s die je moest maken en die zette ik toen op mijn Instagram. Toen kwam ik erachter hoe leuk het eigenlijk was! Ik wist nooit zo goed waar ik foto’s van moest maken en nu wist ik het! Gewoon van boeken. Maar dan moet je toch nog een beetje inspiratie krijgen en dat krijg ik door op andere Bookstagrams accounts te kijken. De foto’s hierboven zijn van mijn eigen Bookstagram! Vandaag vertel ik jullie mijn 5 favoriete Bookstagrammers. Van deze 5 accounts haal ik ook de meeste inspiratie.

booklover14

Book.lover14

Eleni heeft echt een eigen thema. In elke foto zie je namelijk dezelfde bloemen voorbij komen. Super leuk vind ik dat! Ik vind het zelf ook het leukste om bloemen te gebruiken voor de foto’s. Ook host ze deze maand een Bookstagram challenge. Ik wil ook een keer graag daaraan mee doen, want dan hoef je niet meer na te denken over wat je moet posten. Ik denk dat ik in augustus een keer aan één ga mee doen!

booksoutofdoors

Booksoutofdoors

Ik vind dit zo leuk bedacht! Vond het gelijk gaaf toen ik het tegenkwam. Echt heel anders dan andere Bookstagrams en natuurlijk heeft dit account een duidelijk thema. Ik vind vooral die foto bij de waterval super gaaf. Ik ga eind deze maand naar Zweden en dan hoop ik ook mooie foto’s te kunnen maken buiten.

youngadultbooklover

Youngadultbookaddict

Tracey heeft ook een heel leuk en duidelijk thema! Al haar foto’s zijn cozy, dus met veel hout en dekentjes. Zo leuk vind ik dat! Ik vind vooral die foto van the unexpected everything met haar hond leuk. Die ga ik proberen na te maken met Bono, als het lukt natuurlijk. Ze gebruikt ook heel vaak grappige sokken!

gracewitha

Gracewithabookinherface

Grace is een Booktuber en ik vertelde laatst over haar in mijn laatste nieuwe Booktubers ontdekt. Toen vertelde ik ook al dat ze een super leuk Bookstagram account heeft! Haar thema is vooral heel wit en clean. Ik vind de foto’s dat je haar benen en schoenen zit vaak heel erg leuk. Ik denk alleen als ik dat zou doen ik te dikke kuiten daarvoor heb, hahaha.

the.letarary.omnivore

The.literary.omnivore

Natalie gebruikt vooral veel van die pop! Figuurtjes en dan is ze vooral gek op die van Harry Potter. Die poppetjes zijn zo geweldig leuk, alleen best wel duur helaas. Haar foto’s zijn ook heel clean, maar met een stuk meer kleur. Ook gebruikt ze vaak tulpen voor haar foto’s.  Haar foto’s zijn druk, maar niet te druk!

Wat zijn jouw favoriete bookstagrammers?

2 Comments

  1. OMG zoveel mooie boekenplaatjes <3 😀 Mooie accounts inderdaad! En tof, zo een challenge. Als je eenmaal begint met zelf boekenfoto's maken is het volgens mij moeilijk om te stoppen, hehe. Ik volg ook een handjevol van dit soort accounts op IG en het is zo heerlijk om naar te kijken! Brengt altijd ook wat lees motivatie teweeg, al heb ik de laatste tijd beschamend weinig boeken aangeraakt. Of iig niet echt gelezen ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *