5 favoriete winkels in Rotterdam

Ik woon dichtbij Rotterdam, dus als ik een keer goed wil shoppen ga ik altijd daarheen. Er zijn eigenlijk 5 standaard winkels waar ik altijd even ga kijken als ik naar Rotterdam ga. Dit zijn mijn 5 favoriete winkels in Rotterdam!

The body shop

Vroeger was ik helemaal gek op the body shop, maar nu is dat een klein beetje vervangen door lush. Bij de body shop koop ik altijd mijn standaard body mist in japanese cherry blossom. Ook wil ik de volgende keer als ik er weer kom van dezelfde lijn de bodylotion kopen. Elke winter koop ik er ook weer de Amandel handcrème. De make up van the body shop heb ik nog nooit geprobeerd, maar misschien wordt de shimmer waves in coral wel mijn nieuwe blush voor de zomer!

Thebodyshop.nl

Flying tiger

De flying tiger ontdekte ik een keer toen ik in Utrecht was. Zo’n leuke winkel! Toen later kwam die ook in Rotterdam en elke keer als ik in Rotterdam ben moet ik even kijken. Ze hebben heel vaak nieuwe artikelen. Echt de perfecte winkel om een kleine cadeautje voor iemand te vinden.

Flying-tiger.nl

Donner

Ik heb gek op boeken en als je mijn blog volgt weet je dat wel. Ik lees alleen Engelse boeken en die zijn echt heel erg moeilijk te vinden in kleinere boekwinkels. Er zit er wel een in mijn woonplaats, maar die hebben echt 3 Engelse boeken, daar heb ik vrij weinig aan. Door mijn schoonzus ken ik Donner. Zij leest (door mij) ook veel Engelse boeken en Donner is de enige dichtbijzijnde grote boekenwinkel die heel veel Engelse boeken verkoopt. Ze hebben ook heel veel leuke boek accessoires. Je kon in mijn laatste shoplog zien dat ik er een leuke tas kocht! De winkel zelf is ook echt heel mooi en leuk. Ik wordt altijd gelukkig als ik er ben.

Donner.nl

Forever21

Mijn favoriete kledingwinkel ooit! Ik heb denk ik wel 100 keer besteld bij de Forever21. De allereerste keer dat ik in een Forever21 was, was in Londen en die in Amsterdam ben ik nog nooit geweest. Ik was dus onwijs enthousiast toen ik hoorde dat er één in Rotterdam zou komen!

Forever21.com

Lush

Ik ben gek op de lush! Vooral op de maskertjes. Lush is dan misschien wel wat duurder, maar ik vind het wel echt waard! Ze helpen je er altijd heel erg goed en alles ruikt zo lekker. Ook fijn dat ze niet op dieren testen en alles natuurlijk is.

Lush.nl

2 Comments

  1. Leuke winkels! Ik woon in Rotterdam en kom ook graag in die je noemt, daarnaast ook in Sostrene Grene op de Hoofdstraat. <3 En zaterdag gaat er daar ook een filiaal van de Slegte open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *