5 favoriete Youtube video’s op het moment #2 / o.a vlogs Anna Nooshin

 

Afgelopen juni deed ik dit ook, maar dan voor 10 video’s, omdat er op dit moment onwijs veel leuke video’s waren die ik had gezien op youtube! Nu zijn er toch iets minder leuke video’s die ik gezien heb, dat komt denk ik omdat het zomer is en daarom heb ik er nu 5 voor jullie!

Vlog: Carpool Q&A met Mascha – Anna Nooshin

Ik vind Anna Nooshin haar weekvlogs echt onwijs leuk en deze van vorige week was heel leuk! De Q&A met Mascha in de auto en ook hoe ze sommige dingen filmt zijn heel erg gaaf!

The chainsmokers – Closer ft. Halsey cover van Conor Maynard

Ik vind dit nummer geweldig! Ik luister heeel af en toe naar Conor zijn muziek en toen zag ik dat hij een cover had gemaakt van dit nummer. Vind het een hele mooi cover en het meisje die erin zingt heeft ook een fijne stem!

Crazy Watersports Day – Zoe vlog

De vorige keer dat ik 5 favoriete videos op het moment liet zien zat er ook een vlog van Zoe bij! De is weer volop aan het vloggen en het is zo leuk! In deze vlog gaat ze met Alfie en een paar vrienden watersporten doen. Ze gaan bijvoorbeeld op jetski’s en ook op zo’n banaan achter een boot! Het is zo’n leuke en happy vlog!

Full face using kids makeup challenge! Gabbie

Ik zag voor het eerst deze challenge bij Nikkietutorials en toen was ik heel erg onder de indruk! Ook Gabbie heeft het heel goed gedaan en ik vond het vooral heel leuk dat zij het zo leuk vond om te doen!

Comfort blankets ASMR bedtime tuck in – WhispersRed

Ik vertelde laatst al in een artikel over ASMR en dat ik groot fan ben van WhispersRed. Dit is één van haar laatste video’s en deze is zo fijn voor als je wilt gaan slapen! Het is alsof je net als vroeger weer in bed gelegd word. Zeker een aanrader als je moeite hebt met slapen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *