5 favoriete Youtube video’s op het moment

 

Youtube is een van mijn grootste hobby’s, naast lezen, series, films en wandelen. Het leek mij wel leuk om mijn favoriete video’s van de afgelopen tijd te laten zien. Dat zijn video’s die onlangs online zijn gekomen van de Youtubers die ik volg of video’s die ik laatst tegen kwam.

Gabby – Honesty

Gabby is echt mijn favoriete youtuber op het moment. Ze is zo grappig, mooi en ze maakt echt leuke video’s! Ze heeft wel aardig wat haat gekregen en super veel kritiek. Veel Youtubers krijgen dat, maar niet iedereen maakt er een video over. Ze praat in deze video over de haat die ze heeft gekregen en waarom ze bepaalde dingen heeft gedaan of gezegd. Ik was benieuwd of ze ook over Zoë zou praten, ze waren namelijk vorig jaar hele goede vriendinnen en uit het niets zag je ze niet meer samen. In de video praat ze daar ook over en ik vind het zo knap van haar!

Teske de schepper – dierproefvrije make up collectie

Sinds begin dit jaar gebruikt Teske alleen nog maar dierproefvrije make up. Ze is gek op dieren en is dan ook vegetariër. Ik was heel erg benieuwd welke merken wel dierproefvrij zijn en wat voor make up ze nu allemaal gebruikt. Dat laat ze allemaal in deze video zien.

Yoga with adriene – Yoga for when you’re sore

Ik ben sinds vorige week gestopt met hardlopen, het werd echt te saai voor mij. Maar ik wilde toch nog door blijven sporten. Nu doe ik dus 3 x in de week de video’s van het kanaal BeFitIn90. Super zwaar en ik heb er dus elke keer ook mega veel spierpijn van. Vooral de dag na de eerste keer dat ik het had gedaan. Toen heb ik veel gefietst, dat helpt vaak tegen spierpijn in je benen. ’s Middags heb ik toen toch maar yoga voor spierpijn opgezocht en ik kwam dit filmpje tegen. Super fijn is die en het heeft ook echt geholpen! De hond die er steeds bij komt liggen en is ook echt heel schattig en maakt het nog meer ontspannend.

Monika Blunder – With Phoebe Tonkin

Een tijdje geleden ontdekte ik het kanaal van Monika Blunder. Ze is een professionele make up artist en doet het make up van heel veel bekende mensen. In deze video doet ze de make up van Phoebe Tonkin. Phoebe is echt mijn woman crush! Ze speelde vroeger in H20 en nu speelt ze in The Originals, een van mijn favoriete series. Ze is zo onwijs mooi en de make up die ze draagt vind ik ook altijd mooi en hier laat Monika zien hoe ze deze look maakt. Ik vind dit soort tutorials heel erg ontspannend.

Lo Bosworth- My hair make-over: cut and color

Ik vertelde in dit artikel al dat ik er aan zat te denken om kort haar te nemen. Ik ging nog meer research doen en toen kwam ik de ‘lob’ tegen of terwijl de lange bob. Ik vind een bob al heel erg leuk, maar dat vind ik toch wel iets te kort. Een lob is meestal iets over de schouders, waardoor je het bijvoorbeeld ook nog steeds in een knot kan doen. Ik wilde filmpjes opzoeken van meiden die een lob hebben genomen en kwam dit filmpje van Lo Bosworth tegen. Ik kende Lo Bosworth van The Hills, maar wist ook al dat ze een youtube kanaal had. Hier laat ze precies zien hoe ze geknipt is en ik vind het zo leuk! Door haar filmpje wil ik nu helemaal mijn haar knippen.3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *