5 lente essentials! o.a make up, kleding en parfum

Het begint erop te lijken dat het dan toch eindelijk echt lente wordt en ik kan niet wachten op het mooie zonnige weer! In de lente gaat de temperatuur (hopelijk) weer omhoog en gebruik je toch net andere producten dan in de winter. Ook kunnen de korte mouwen en rokjes weer uit de kast. Vandaag laat ik jullie mijn lente essentials zien!

Spijkerjas

Als eerste verandert voor mij altijd de jas die ik draag. In de winter draag je natuurlijk je heerlijkste dikste warme jas met een dikke sjaal en misschien zelfs handschoenen en een muts. In de lente vind ik het vaak fijn om een spijkerjasje te dragen, zoals deze leuke spijkerjas van Esprit die je hierboven ziet en als het dan nog wat te koud is kan je er nog een sjaal bij dragen ook! Het staat leuk en het is vooral heel handig.

Sneakers

Ik loop eigenlijk heel de lente en zomer op All stars of Vans. Mijn huidige Allstars heb ik al 7 jaar en zijn echt aan vervanging toe, maar toen ik laatst ging kijken in de stad hadden ze nergens mijn maat helaas. Ik heb nu hoge grijze, maar ik wil graag de hoge zwarte!

Peachy make up

Naast kleding verandert ook vaak de make up die ik gebruik. In de zomer kies ik toch vaker voor peachy tinten zoals een mooie peachy lipstick. Mijn favoriet is love me van Essence. Ik heb niet veel peachy oogschaduws, maar deze kiko oogschaduw in de kleur 12 kocht ik vorig jaar en is echt heel mooi! Peachy blushes zijn echt mijn favoriet! Ik vind de blush uit het sleek palette heel mooi. Sowieso gebruik ik vooral in de lente en zomer dit palette bijna dagelijks! Ook zijn de shimmer waves van the body shop in de kleur coral een favoriet in de lente! Die gebruik ik ook wel eens als oogschaduw.

BB cream, cc cream of een getinte dagcrème mèt SPF

De zon gaat meer schijnen in de lente en dat betekent dat het een goed idee is om je gezicht goed tegen de zon te beschermen. Ik draag tegenwoordig het liefst een BB cream met SPF, maar draag je liever foundation dan kan je beter een foundation met SPF gebruiken. Je kunt ook een aparte zonnebrandcrème voor je gezicht gebruiken. Bij de kruidvat hebben ze er nu één met SPF 50. Ik draag nu dagelijks de bb cream van kiko met SPF 30 en die is super fijn!

The body shop body mist japenese cherry blossom

In de lente gebruik ik altijd deze body mist van The body shop. Het is echt mijn favoriete geur. Fris, maar toch een beetje zoet. Sowieso vind ik alles waar cherry blossom in zit heel lekker ruiken. Ik vind parfums vaak te zwaar, dus ik gebruik liever een luchtige body mist.

Dit is een gesponsorde blogpost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *