5 leuke bakrecepten om voor moederdag te maken

Aankomende zondag is het alweer Moederdag, de dag dat je je moeder mag verwennen! Naast een leuk cadeautje geven is het ook altijd leuk om iets voor je moeder te bakken. Nu heb ik in het verleden al een aantal lekkere bak recepten laten zien en vandaag laat ik jullie een paar leuke daarvan zien die je kan maken voor Moederdag!

Vegan brownies

Dit recept is echt heel makkelijk én vegan! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en dit recept kan (als je het niet aanbrandt natuurlijk) niet mislukken. Een goede toevoeging zou nog stukjes chocolade zijn!

Chocolate chip cookies 

Wie houdt er nou niet van chocolate chips cookies? Chocolate chips cookies zijn altijd een goed idee. Ook dit recept is vrij simpel.

Blueberry muffins

Dit is denk ik mijn favoriete recept van de vijf. Deze muffins zijn namelijk zo onwijs lekker! Ze zijn krokant van buiten en heerlijk zacht en fluffy van binnen. Deze blueberry muffins ga ik denk ik maken deze Moederdag.

Perentaart

Heb je meer zin om een taart te bakken? Dan is dit recept een goed idee! Het is een heerlijke en simpele perentaart. Hij is echt heel lekker!

Carrot Cake

Carrot cake

Mijn alltime favorite recept blijft deze carrot cake. Dit recept heb ik al een aantal keer gemaakt en het blijft zo onwijs lekker! Hier ga je sowieso meer scoren.

Wat ga jij bakken deze Moederdag? 

Nadat ik dit artikel geschreven heb vind ik het toch wel moeilijk om te kiezen wat ik nou ga bakken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *