5 manieren om snel weer vrolijk te worden

Soms voel je je gewoon even down en vaak weet je niet eens waarom of misschien is er wel een reden, maar het blijft behoorlijk vervelend. Vaak wil je dan gewoon heel de dag in bed liggen en series kijken, wat soms ook wel helpt. Maar vaak maakt dat het bij mij alleen maar erger en dan zijn er 5 andere dingen die ik doe om me snel weer vrolijk te voelen.

Disney films kijken

Ik ben gek op Disney films en ze maken me altijd wel vrolijk! Laatst keek ik brother bear en die vind ik zo schattig! Andere favorieten zijn the little mermaid, Tarzan en Beauty and the beast. Ik kan niet wachten op de nieuwe Beauty and the beast met Emma Watson! Wat is jullie favoriete Disney film?

Keihard muziek aan en dansen!

Wie wordt nou niet blij van dansen? Of je het nou kan of niet, zet keihard je favoriete muziek aan en ga dansen!

Meezingen met je favoriete liedjes

Ik houd onwijs van zingen en als ik het een paar dagen niet doe voel ik me altijd een stuk minder vrolijk. Ik zing graag mee met Adele, maar ook met de nummers van Grease bijvoorbeeld! Nu is mijn favoriet het nieuwe album van Lady gaga. Maar zeker van die mee gil liedjes zijn heerlijk om te zingen en word je helemaal vrolijk van.

Bakken

Als ik aan het bakken ben dan ben ik helemaal gefocust op het bakken en hoef ik nergens anders aan te denken. Vaak zet ik ook even een muziekje op om het nog gezelliger te maken. Ik ben altijd heel geconcentreerd als ik aan het bakken ben, omdat ik niet wil dat het mislukt. Mijn favoriete recepten zijn de chocolade koekjes van Tanya Burr, Carrot cake en bananenbrood!

Online shoppen!

Oke, bij deze moet je wel een beetje opletten op je budget natuurlijk. Maar als je budget het niet toelaat, dan kan je ook bij je favoriete webshop alles op je verlanglijstje zetten. Je zou ook bijvoorbeeld alvast een verlanglijstje voor sinterklaas en kerst kunnen maken! Mijn favoriete webshops zijn bookdepository voor boeken en ik zet heel vaak weer een nieuwe boek op mijn verlanglijstje, want er staan gelukkig nog geen 60 boeken op… Voor make up ga ik het liefst naar Boozyshop. Daar hebben ze ook een aantal dierproefvrije make up! Om eerlijk te zijn bestel ik haast nooit kleding online, omdat ik bang ben voor een miskoop. Maar vroeger waren Forever21 en H&M mijn favorieten. Waar shop jij het liefst?

Waar word jij vrolijk van?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *