5 Recepten die ik nog wil uitproberen

pizap.com14537195349731

Ik bak best wel vaak en toch zijn er nog genoeg recepten die ik graag een keer zou proberen! Dit zijn 5 recepten die ik waarschijnlijk dit jaar nog ga proberen te maken en dan laat ik jullie natuurlijk weten wat het recept is en of het gelukt is.

brosse-eierkoeken

Eierkoeken

Ik vind eierkoeken heel erg lekker en ze lijken me nog lekkerder als je ze zelf maakt! Dit recept vond ik echt heel erg lang geleden al, dus het wordt tijd dat ik het een keer probeer.

2ea49fe305971a0e03f205ccccc1aede

Roze koeken

Roze koeken zijn een van mijn lievelingskoeken, hoe leuk om ze dan een keer zelf te bakken! Dit recept is van foodgloss en het ziet er heerlijk uit.

img_8133

Salted caramel brownies

Suzie haar recepten zijn vaak ook heel leuk en lekker om te maken. Ik wilde dit recept eigenlijk al rond de kerst maken, maar toen maakte ik de met nutella gevulde choclate chip cookies. Ik vind brownies natuurlijk lekker en met salted caramel klinkt het nog lekkerder.

Peanut-Butterscotch-Blondies

Blondies

Ook vind ik de bakrecepten van Tanya heel erg leuk en makkelijk om te maken. Dit recept is ook al best wel een oud van haar, maar het lijkt me zo lekker! Wel heel erg machtig denk ik.

Baked_cheesecake_with_raspberries_and_blueberries

Cheesecake

Ik heb vroeger wel eens uit zo’n pak cheesecake geprobeerd te maken, maar het lukte me nooit goed. Ik vind het altijd heel erg lekker als ik cheesecake eet, dus dan wil ik het ook een keer zelf maken. Ik weet alleen nog niet wat voor soort cheesecake ik wil maken. Albert heijn heeft altijd wel fijne recepten! Er staat ook een no bake avocado cheesecake op de site, dat is denk ik wel wat voor mijn broer, want hij is gek op avocado’s.

Welk recept wil jij graag nog een keer uitproberen?
5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *