5 x Cadeau ideeën onder de 10 euro

cadeau ideeën

Sinterklaas en ook kerst komen er weer aan en dat betekent natuurlijk weer cadeautjes stress. Veel mensen doen vaak kleine cadeaus met Sinterklaas, maar juist leuke kleine cadeautjes zijn moeilijk te vinden! Ik heb een paar leuke cadeau ideeën en alles is onder de 10 euro!

Lush – bath bombs, zeep, scrub

Lush is altijd een goed idee! Helaas zijn alle cadeausets allemaal boven de 10 euro, maar ze hebben ook andere dingen die super fijn en onder de 10 euro zijn. Zo zijn de bath bombs en zeepjes allemaal rond de 5 euro. Ook heb je nog de lipscrubs, wat ook leuk is om te geven. Mijn aanraders zijn ook angels on bare skin, wat een hele fijne face wash is. En ook shine so bright, wat een haarserum is! Voor mannen heb je ook kalamazoo, dat is een facewash voor je baard!

The body shop – Cadeausets, body butters, hand crème

Als je bij de Lush niet slaagt, dan slaag je vast wel bij the body shop! Je hebt heel veel leuke cadeausets van onder de 10 euro en ook zijn alle producten van de tea tree lijn onder de 10 euro! Mijn aanraders zijn de mini body butters, hand creams en hand gleanse gel! Zo hebben ook bath bubbles voor maar 2 euro!

Je favoriete boek geven

Ik zou het persoonlijk heel leuk vinden als ik dit zou krijgen! Engelse boeken zijn vaak rond de 10 euro en bij bookdepository vaak nog goedkoper. Dit vind ik echt een leuk en persoonlijk cadeau!

Retro tafelset

Toen ik op zoek ging naar cadeaus onder de 10 euro kwam ik ineens overal dit soort dingen tegen. Onwijs leuk voor de muziek freak! Deze retro tafelset van radbag bijvoorbeeld en ook deze vinyl placemets van Radbag. Ook heeft KKEC leuke vinyl coasters, dezelfde coasters heb ik ook bij big bazaar gezien!

Posters

Toen ik bij KKEC zat te zoeken vond ik ook onwijs veel leuke posters van onder de 10 euro. Heel leuk om te geven als je weet dat iemand bijvoorbeeld gek is op Harry Potter of game of thrones!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *