Mijn 6 favoriete schrijvers! o.a Cassandra Clare

Cassandra Clare

Ik denk dat iedereen wel een paar favoriete schrijvers heeft. Zo heb ik er ook een paar. Van al deze auteurs zal ik alle boeken lezen of heb ik misschien wel al gelezen. Lees verder mijn te zien wie mijn 6 favoriete schrijvers zijn!

Cassandra Clare

Cassandra Clare

Mijn favoriete trilogie/serie is The infernal devices trilogie en ook vind ik The mortal instruments een super leuke serie. Ook heb ik the bane chronicles en Tales of the shadowhunter academy gelezen. Ik heb The shadowhuners codex nog niet gelezen. Ook heb ik haar laatste trilogie the dark artifices nog niet gelezen. Ze heeft ook nog een serie met Holly Black, maar daar ben ik niet echt in geÏntereseerd. De reden dat ik the dark artifices serie nog niet gelezen heb is, omdat volgend jaar pas het derde en laatste boek uitkomt en ik lees series en trilogies het liefst achter elkaar. Ook is ze bezig met een nieuwe serie die aansluit op The infernal Devices en daar kan ik echt niet op wachten! Cassandra haar schrijfstijl leest zo fijn en haar verhalen zijn gewoon heel leuk. Er gebeurd super veel en de karakters zijn altijd geweldig!

Morgan Matson

Ik heb al Morgan Matson haar boeken gelezen en ik lees haar boeken altijd in de zomer, want ze schrijft vooral hele leuke zomerboeken! Mijn favoriete boeken van haar zijn amy & rogers epic detour en since you’ve been gone. Als ze met een nieuw boek komt zal ik die zeker gaan lezen.

Jennifer Niven

één van mijn favoriete boeken is All the bright places van Jennifer Niven. Ook heb ik haar tweede boek Holding up the universe gelezen. Ik vond dat boek minder leuk, maar nog steeds leuk. Als Jennifer uit komt met een nieuw boek zal ik die ook zeker gaan lezen. Ze schrijft boeken met altijd best wel een heftige of verdrietig onderwerp en doet dat vaak heel goed! Er zijn al een tijdje geruchten dat All the bright places verfilmd wordt..

Jenn bennett

Jenn Bennett haar boeken zijn ook echt één van mijn favoriete boeken! Ik heb Night owls en Alex approximately van haar gelezen en dat zijn echt grote aanraders. Haar boeken zijn heel fun, maar ook met wat serieuzere onderwerpen erin verwerkt. Ze heeft ook nog een fantasy trilogie, maar die heb ik niet gelezen. In april 2018 komt ze met een nieuw boek!

Jenny Han

Jenny Han schrijft vooral hele schattige boeken. Mijn favoriete boeken van haar zijn de to all the boys i’ve loved before trilogie. Ook heb ik haar trilogie the summer I turned pretty gelezen, wat perfecte zomerboeken zijn. Ze heeft ook nog een andere serie samen met Siobhan Vivian, maar die heb ik niet gelezen. Haar boek to all the boys i’ve loved before wordt ook verfilmd!

Rainbow Rowell

Ik heb alleen landline van Rainbow Rowell niet gelezen, maar ik ben wel van plan om dat snel te doen! Mijn favoriete boeken van haar zijn eleanor & park en Carry on. Ik heb ook heel veel zin om Carry on nog een keer te lezen en dat heb ik niet vaak met boeken. Ik vind vooral Rainbow haar schrijfstijl heel fijn en na Carry on hoop ik dat ze meer fantasy boeken gaat schrijven!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *