Nieuwe ontdekkingen – muziek #3

blackbear

De afgelopen tijd heb ik echt heel veel leuke nieuwe muziek ontdekt. Alles luister ik op dit moment vaak en graag, dus ben je opzoek naar nieuwe muziek lees dan verder.

Echosmith

Vorig jaar kwam het nummer ‘Cool Kids’ uit van Echosmith. Echt een hele grote hit, die nog steeds vaak gedraaid word. Nu zag ik een tijdje geleden de clip van ‘Come Together’ tegen op Xite en ik vond dat ook gelijk een heel leuk nummer! Echosmith bestaat uit 4 broers en zussen, Graham, Sydney, Noah en Jamie Sierota. Het is niet echt muziek die ik normaal zou luisteren, maar hun  album ‘Talking Dreams’ is echt heel goed en vrolijk. Ik vind het ook hele fijne muziek om mee te fietsen en hun muziek maakt me altijd blij!

Years & years

Ik zag  Years & Years hun nummer ‘Kings’ heel vaak op Xite en hij wordt ook echt overal gedraaid. Het nummer wordt zelfs in reclames gebruikt. Toen ben ik ze maar even op gaan zoeken op Youtube en wat een gave band is dit zeg! Al hun nummers zijn heel erg catchy en funky. Ik vind vooral ‘Take Shelter’ heel erg leuk. Ik vind het wel jammer dat ze nog niet een album hebben, maar die komt vast snel. Eind april komen ze trouwens naar Nederland, maar het concert is al uitverkocht…

Rixton

Een tijdje geleden vertelde ik in mijn Currenty Loving artikel dat ‘Hotel Ceiling’ mijn favoriete nummer was op dat moment. Ook van Rixton heb ik nog niet echt een album gevonden. Dit is ook muziek die ik normaal niet echt luister, maar ik vind het toch wel leuk en dan vooral dus Hotel Ceiling. Ook vind ik dit nummer ‘Appreciated’ heel leuk.

James Bay

James Bay is mijn laatste ontdekking qua muziek die ik gevonden heb. Zijn nummer ‘Hold Back The River’ is een grote hit op dit moment. Daardoor ging ik hem even opzoeken en mijn god wat is deze man goed! Echt precies de soort muziek die ik leuk vind. Hij kan geweldig goed zingen en heeft ook een waanzinnige stem. Zijn album ‘Chaos and the Calm’ luister ik maar al te graag! Dit wordt denk ik mijn favoriete album deze zomer.2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *