9 tips om in de kerstsfeer te komen!

Ik ben gek op de kerst en ik denk ook velen van jullie. Ik heb hier een aantal tips om echt in de kerstsfeer te komen! Denk aan kerstfilms, boeken en nog meer.

Vlogmas

Heel veel youtubers doen mee aan vlogmas. Vlogmas is dat je elke dag vanaf 1 december tot en met kerst een vlog upload. De vlogs zijn natuurlijk heel erg feestelijk en vol kerstachtige activiteiten, zoals bijvoorbeeld een kerstboom uitzoeken. Als vlogmas begint weet ik dat de kerst snel komt! Mijn favorieten vlogmas zijn die van Gabby, Zoe en Tanya. Maar ook die van Inthefrow, Sammieicovetthee en Amelialiana vind ik ook erg vermakelijk!

Kerstfilms

Als eerste is natuurlijk het kijken van kerstfilms! In de maand december komen er vaak kerstfilms op tv, die zijn meestal ook erg leuk! Mijn favoriete kerstfilms zijn; Love actually, The holiday, Elf en A royal christmas. Ik moet echt nog veel meer kerstfilms kijken. Als je nog een aanrader hebt, laat het dan achter bij de reacties!

Bakken!

Ik ben gek op het bakken van cupcakes, taarten, koekjes, noem het maar op! Ik heb het al een tijdje niet echt meer gedaan en toen keek ik afgelopen week deze video van Alex samen met Suzie. Ik volg Alex en Suzie allebei op youtube en ze doen heel de maand december elke donderdag een video die met kerst te maken heeft! Dit ziet er toch gewoon te lekker uit? Deze video van Suzie waarin Suzie en Alex ginger bread houses maken is trouwens onwijs grappig!

Kerst inkopen doen

Ik doe altijd lootjes trekken met mijn familie en dan kopen we iets voor elkaar voor 25 euro. Dit jaar hebben we allemaal een verlanglijstje gemaakt bij bol.com. Je kan dan dingen erop zetten die je wilt die ook bij bol.com verkrijgbaar zijn, maar je kunt ook dingen erop zetten die je ergens anders kan kopen. Echt heel erg handig! Met online shoppen heb je niet echt de kerstsfeer, maar als je je kerst inkopen in de stad doet dan is alles helemaal versierd! Volgende week komt er trouwens een blogpost online over winkels waar je leuke kerst cadeaus kunt kopen.

Kerstboek

Ik heb nog nooit een echt kerstboek gelezen, maar dit jaar wil ik Let it snow gaan lezen rond kerst! Ook vind ik de Harry Potter boeken altijd een leuke kerstsfeer hebben. Ik zou volgend jaar graag My true love gave to me willen lezen. Dat boek is hetzelfde idee als Let is snow. Er zijn verschillende kerstverhalen geschreven door verschillende schrijvers. Ik vind het er altijd zo schattig uit zien!

Kerstmuziek

In november heb ik al hele dagen kerstmuziek gedraaid! Ik word er gewoon zo blij van en ik heb niet per se een favoriete kerstnummer ik vind alles heel erg leuk.

Kerstmarkten

Ik ben zelf volgens mij nog nooit naar een kerstmarkt geweest, maar dit jaar is er een kerstmarkt bij ons in de stad en het lijkt me echt onwijs leuk om er naar toe te gaan. Mijn broer en zijn vriendin zijn vorig jaar naar een kerstmarkt in Duitsland geweest en dat zag er ook zo leuk uit!

Kerstversieringen

Van mijn moeder mogen we altijd de kerstboom pas na sinterklaas neerzetten, maar anders hadden we hem echt al veel eerder neergezet! Als het najaar begint haal ik wel altijd al een paar kerst accessoires naar mijn kamer, zoals een hertenkop en kerstachtige waxine lichthouders.

Je kerstlook uitproberen

Ergens in november heb ik ook al een keer een kerstlook uitgeprobeerd! Er zijn heel veel kerst tutorials op youtube en ik vind het leuk om met make up te spelen. Ik vind met de kerst vooral gouden ooglooks met een mooie rode lipstick mooi. Tanya haar make up tutorials vind ik altijd het mooist!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *