ASMR Video’s – Mijn nieuwe obsessie!

Je bent er helemaal weg van of vind het echt helemaal niets. ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar eigenlijk zijn het ontspannende youtube filmpjes die mensen maken. Vaak fluisteren ze of ze praten in ieder geval heel zacht. In ASMR video’s laten ze geluiden of beelden zien die ontspannend voor je kunnen werken. Bijvoorbeeld nagel die ergens op tikken, papier dat kraakt of (mijn persoonlijke favoriet) haar borstelen. Ik vind het vooral fijn om ze te kijken/luisteren vlak voordat ik naar bed ga.

Een vriendin van me kijkt dit soort filmpjes al een hele lange tijd, maar ik vond het altijd maar een beetje raar. Totdat Mascha begon met het opnemen van ASMR video’s. Vooral haar facials vind ik onwijs fijn om naar te kijken en daar begon het ook mee! Hieronder zie je een paar van mijn favoriete ASMR video’s van Mascha.

Toen ging ik verder zoeken naar andere ASMR video’s, maar ik vond het lastig om andere ASMR video’s te vinden die ik ook zo fijn vond als de facials van Mascha. Toen kwam ik Whispersred tegen! Emma maakt super fijne ASMR video’s en ik heb nog geen enkele gevonden die ik net zo fijn vind als die van haar. Haar stem is super fijn om naar te luisteren en ze maakt ook vaak lange video’s (rond de 45 minuten) en die zijn zo fijn! Hieronder zie je een paar van mijn favoriete video’s van haar!

Ik heb nog wel een paar andere ASMR video’s van andere gekeken, maar die vond ik toch niet zo heel erg fijn. Kijk jij ASMR video’s? Wanneer kijk jij ze het liefst en welke zijn jouw favorieten? Ik wil wel een paar nieuwe kanalen ontdekken, maar Whispersred heeft er nog genoeg voor mij om te kijken! Ik ben heel erg benieuwd of er meer mensen zijn die ASMR video’s kijken!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *