Beauty producten die ik meeneem op vakantie

goed2

Morgen ga ik 2 weken op vakantie naar Italië. De eerste keer dat ik naar Italië ga! Ik kan niet wachten om elke dag buiten te zijn, het lekker weer is en om lekker te zwemmen. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn als ik laat zien welke beauty producten ik allemaal meeneem op vakantie. Ik heb 3 toilettassen bij me, wat heel overdreven klinkt, maar het past gewoon niet allemaal in 1.

Goed

Toilettas met standaard producten

In de toilettas met koeienvlekken zitten eigenlijk mijn standaard  producten in. Deze toilettas komt trouwens bij de Etos vandaan. Als eerste neem ik natuurlijk mijn tandpasta en tandenborstel mee. Dan gebruik ik ’s ochtends en ’s avond de verfrissende reinigingsgel van Nivea. ’s Ochtends gebruik ik de dag&nacht crème met tea tree van het Kruidvat. De oogcreme met vitamine E van het Kruidvat gebruik ik ’s avonds en ’s ochtends. ’s Avonds gebruik ik dan de herstellende nachtcrème van Nivea. Voor deo neem ik mijn favoriete deo mee en dat is de Lady Speedstick in 24/7 invisible gel. Ik vind de Lady speedsticks echt de beste deo ooit en dan het liefst de gel formules. Dan neem ik nog 2 maskertjes mee. De madly mango melon van van der Hoog en de 3 minutes masker van Yves Rocher met granaatappel. Dan natuurlijk mijn scheermes, ik gebruik al jarenlang die van Venus. De onderkant heb ik met nagellak rood gemaakt, zodat mijn moeder en ik niet door de war raken. Als parfum neem ik de Fijan Water Lotus body mist van TBS mee. Als laatste neem ik ook nog reinigingsdoekjes van Biocura mee om mijn make up mee af te halen.

goed3

Make up

In het middelste kleine koraalkleurige toilettasje van de Hema zit mijn make up. Ik neem wel make up mee, maar waarschijnlijk draag ik maar weinig make up. Misschien een keer als het niet zo lekker weer is of als we uit eten gaan, maar anders draag ik een beetje BB cream, blush en mascara. Ik neem de BB cream van Rimmel mee. Ik neem 3 concealers mee, de 16 hour long-lasting concealer van Essence, Maybelline fit me concealer en de Catrice camouflage. Die van Essence en Catrice gebruik ik altijd, maar ik neem die van maybelline mee omdat die kleur goed bij mijn huidskleur past als ik wat bruiner ben. De poeder van Rimmel. De wenkbrauwgel van Catrice. Het blush en bronzer palette van Elf in de kleur St. Lucia. De Ultimate Multimizer mascara in waterproof van Catrice. Etos oogschaduwprimer. De wimperkruller van de Hema. De Revlon baby stick als blush. Maybelline color tattoo in oh and on the bronze. Catrice waterproof Gel eyeliner. MNY oogschaduw in 120, die ik gebruik als highlighter. Ik neem 2 lipsticks mee. Een Essence lipstick in de kleur Coral Calling en de Bourjois color boost in Fuchsia Libre.

goed4

Ik neem 7 kwasten mee. De ELF stipple brush voor mijn BB cream. Catrice poederkwast, die ik gebruik voor mijn poeder. ELF blush brush, die ik gebruik voor mijn bronzer. Een kwast van Essence die ik gebruik voor mijn blush. Dan nog 3 kleine kwasten. De Catrice eyeliner brush, Een wenkbrauwborsteltje van ELF en een oogschaduw kwast van Essence.

Goed1

Haar producten

In de grote toilettas met wit en roze strepen van de Primark zitten al mijn haar producten. Ik neem de Andrélon oil&care shampoo en de l’oreal Elvive Extraordinary Oil crèmespoeling mee. Ik neem ook de L’oreal Elvive Anti-haarbreuk haarmasker mee, omdat door de zon en het water mijn haar nogal droog kan worden. Dan neem ik nog de droogshampoo van Andrélon in langer fris mee. Deze droogshampoo heb ik nog nooit gebruikt, maar ik hoorde er wel goede dingen over. Ik neem ook de Andrélon heat protect spray mee, voor als ik mijn stijltang ga gebruiken. De stijltang die ik meeneem is trouwens de Braun satin hair. Dan nog mijn borstel van Forever21. De Shine So Bright haarserum van Lush. De beste haarserum ooit vind ik! Meeste serums zijn veel te vettig en deze totaal niet. Dan neem ik nog een paar klemmetjes mee en om mijn borstel zitten een paar elastiekjes van Forever21. Ik neem ook nog de Kérastase gladmakende spray mee, maar die was ik vergeten op de foto te zetten. Dit product doe ik altijd in mijn haar na het wassen.

Morgen zit ik dus al in Italië. Ik heb wel internet daar, maar waarschijnlijk niet zo goed om een artikel online te zetten. Over twee weken komt er waarschijnlijk pas weer een artikel online en dan laat ik natuurlijk zien hoe leuk Italië was!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *