Beauty wishlist

Lush store in Bristol

Ik ben lekker bezig met mijn wishlists. Laatst blogde ik over mijn wishlist. Het waren vooral random dingen die ik al een lange tijd wilde. Ik ben al aardig op weg, want er staan nog maar 5 dingen op deze wishlist! Het enige wat er qua beauty opstond zijn real techniques kwasten. Ik heb al een tijdje geen make up gekocht. Het laatste was een random blush van Catrice. Ik had ook niet zo heel veel zin in make up. Soms heb je dat gewoon. Nu  komen er weer allemaal nieuwe make up producten uit en wil ik nieuwe producten gebruiken!

 bourjois_colorbands_tp21

Bourjois color boosts in de kleur ‘Red Sunrise’ en ‘Proudly Naked’ €9,99

Ik ben gek op de Bourjois Color Boosts. Ik heb ze in de kleuren ‘Peach On The Beach’, ‘Orange Punch’ , ‘Fuchsia Libre’ en ’Russian Plum’. Ik draag de eerste drie kleuren vooral vaak in de zomer en Russian plum is mooi voor in de herfst/winter. Deze lipsticks zijn echt heel erg goed. Ze zitten echt heerlijk op je lippen en blijven goed zitten. Vooral fuchsia libre blijft heel lang zitten. Red Sunrise hebben ze al een tijdje en ik twijfelde altijd, maar ik vind het toch wel mooi als ik zo’n soort kleurtje bij anderen zie. Proudly Naked is nieuw in het assortiment en vond ik gelijk al mooi toen ik hem zag bij Amelia liana. Ik swatchte hem van de week al in de Douglas, maar toen hadden ze alleen nog maar de tester.

01_nude_velvet

Cream blush

Ik heb 2 oude creamblushes, van revlon en een onbekend merk. Ik vind het zo fijn werken, want het geeft een heel mooi natuurlijk effect. Vooral in de zomer lijkt het me fijn om een cream blush te gebruiken. Ik neig vooral naar de cream blushes van Bourjois. Iemand misschien tips?

Creamy Beige-Color Tattoo Leathers-Pack

Maybelline color tattoo in ‘creamy beige’ €9,99

Ik ben helemaal gek van de Maybelline color tattoo in ‘oh and on the bronze’. Ik draag hem super vaak en de kleur accentueert de kleur van mijn groene ogen. De creamy textuur werkt ook heel erg fijn en breng ik gewoon met mijn vingers aan. Soms vervaag ik hem nog wel eens met  een schoon kwastje. Door de creamy textuur blijft hij ook super lang zitten. ‘Creamy Beige’ zag ik op de blog van Essie Button. In een blogpost liet ze zien dat dit een dupe is voor MAC paint pot in ‘groundwork’. Ik houd van dit soort suptiele handige oogschaduws. Alleen is deze kleur nog niet te koop in Nederland helaas..

rimmel-london-fix-perfect-pro-primer-002-5-in-1-results-p1459-31125_image

Rimmel fix &pro primer €9,99

Ik weet dat heel veel mensen niet zo van primers houden, veel vinden het onnodig of krijgen er pukkeltjes van. Daarom gebruikte ik het nooit. Totdat vorig jaar mijn T-zone wel heel erg ging glimmen. Toen heb ik de  ‘All About Matt!’ primer van Essence gekocht. Deze vind ik ook heel fijn werken, alleen na een tijdje werkt hij niet meer en laat hij velletjes achter. Maar voor de prijs hoef je het niet te laten. Nu las ik op verschillende blogs dat de Rimmel Fix& Perfect Pro primer heel erg goed moet zijn. Deze wil ik dus de volgende keer even meenemen.

 LUSH-Soap-Stacks

ALLES VAN LUSH

Wat ik een paar jaar geleden met The Body Shop had, heb ik nu met Lush. Ik vertelde al dat een zeepje van Lush al een tijdje op mijn wishlist staat. Ik kocht vorige week dan ook ‘Sexy Peel’. Echt een heerlijke frisse geur die naar sinaasappel ruik (Er zitten zelfs stukjes sinaasappelschil in!). Elke keer raak ik enthousiast als ik ga douchen. Nu heb ik eventjes goed rondgekeken in de Lush en ik wil sowieso nog de andere zeepjes uitproberen. Ook de massage bars lijken me heel erg fijn. Ook hoor ik veel mensen die helemaal gek zijn van lemon flutter. Een crème voor je nagelriemen.

 Voyage Group Body Mists

Bodymist The Body Shop €12,50

Ik ben al een aantal jaren fan van TBS bodymist in de geur ’Japenese Cherry Blossom’. Ik heb deze denk ik al 2/3 jaar en er zit nog 1/3 in. Moet je nagaan hoelang je ermee doet! Misschien neem ik deze nog wel een keer in de parfum vorm. Ik wil de volgende keer als ik in een TBS ben een andere geur proberen en ik denk een van hierboven uit de voyage collectie of ‘Fijian Water Lotus’. Daarvoor moet ik ze even ruiken!

Ik moet trouwens wel even mijn geld sparen voor de zomervakantie. Ik heb namelijk al helemaal de zomer in mijn bol en we gaan dit jaar naar Italië! Ik ben nog nooit in Italië geweest en ik weet dat het er aardig warm kon zijn. Daarom ga ik mijn geld proberen over te houden om zomerkleding te kopen. In Italië hebben ze natuurlijk de Kiko zitten en ik wil al heel lang daar iets kopen!5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *