Mijn beste aankopen ooit

Beste aankopen

Iedereen doet wel eens helaas een miskoop, maar ik heb ook een paar items dat echt de beste aankopen ooit waren. Veel van deze items heb ik al jaren en werken nog steeds super goed! Wil je weten wat mijn beste aankopen ooit zijn? Lees dan snel verder.

Braun satin hair stijltang

Volgens mij kreeg ik deze stijltang voor mijn vijftiende verjaardag. Dat betekent dus dat ik deze stijltang al 7 jaar heb! Hij werkt echt nog super goed. Ik stijl mijn haar eigenlijk nooit, maar ik maak altijd krullen/een slag met deze stijltang. Het was een dure stijltang, maar dan kan je zien dat je ook echt kwaliteit hebt! Hij is nog steeds te koop bij bol.com!

Sportbay yoga mat

Ik heb deze yogamat nu 3 jaar en ik gebruik hem best wel intensief. Op dit moment doe ik niet echt aan yoga, maar doe ik veel oefeningen en dan gebruik ik altijd deze mat. Hij blijft mooi en hij was helemaal niet zo duur. Hij is te koop bij sportbay.nl

Hunkemöller bikini

2 Jaar terug kocht ik voor het eerst een bikini bij de hunkemöller en er ging een wereld voor me open. Ik vond het altijd een beetje veel geld voor een bikini. Ze kosten namelijk rond de 50 euro, maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik heb echt voor het eerst in mijn leven een goed zittende bikini. Vorig jaar kocht ik er nog één en die zit ook super goed. Ik vind alleen de collectie van dit jaar niet zo leuk…

Zwarte leren rugtas

Ik wilde al heel lang een zwart leren rugtas en deze rugtas kocht ik anderhalf jaar geleden bij spartoo. Hij was 30 euro volgens mij en ik gebruik hem u dagelijks. Hij is groot genoeg om al mijn spullen in kwijt te kunnen, maar niet zo groot als andere rugtassen. Hij is echt perfect!

Allstars

7 Jaar geleden kocht ik mijn eerste allstars en pas sinds dit jaar zijn ze echt helemaal kapot aan het gaan. Daarom kocht ik een paar weken geleden nieuwe zwarte hoge allstars en ik ben er zo blij mee. Voor mij zijn het echt de perfecte sneakers. Ik heb namelijk best brede voeten en in allstars lijken je voeten smaller. Ook zitten allstars bij mij echt heerlijk. De eerste keer dat ik mijn nieuwe aanhad had ik een feestje en ik had niet eens pijn in mijn voeten!

H&M L.O.G.G zwarte broek

Ik kocht deze broek een paar maanden geleden en hij zit zo onwijs lekker! Het is een high waisted straight broek, dus hij staat ook heel mooi.

Lee stafford hair growth treatment

2 jaar geleden testte ik dit masker voor mijn blog en toen was ik wel positief, maar niet heel erg enthousiast. Totdat vorig jaar na het blonderen van mijn haar, mijn haar heel droog geworden was en ik het weer kocht. Sindsdien gebruik ik het elke week en ik kan echt niet zonder! Mijn haar is zoveel zachter, glanzender en het valt veel mooier. Ook groeit mijn haar een stuk sneller en ik heb echt zin in lang hippie haar deze zomer!

Kiko daily protection BB cream spf 30

Van deze BB cream heb ik nog niet zo heel lang geleden een review geschreven en het is echt zo’n fijn product. De volgende keer als ik in de kiko ben koop ik ook een tintje donkerder, want ik meng hem nu al dagelijks met een klein beetje van de Catrice darkerning drops. Mijn huid zit er heel mooi egaal en natuurlijk uit als ik deze BB cream gebruikt heb.

Wat zijn jouw beste aankopen ooit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *