Birthday make up look. I’m feeling 22!

I’m feeling 22! Ik ben jarig vandaag en ik ga het vanavond met vriendinnen vieren bij mij  thuis met allemaal lekkere vegan hapjes en drankjes! dus ik sta waarschijnlijk heel de dag in de keuken. Ik heb er super veel zin in. Dit is de make up die ik vanavond op ga doen. Ik doe een geruite blouse aan met super mooie borduursels op de mouwen en daar zitten allemaal verschillende kleurtjes in en ook rood/oranje, daarom leek het mij wel gaaf om een rood/oranje lipstick op te doen!

Producten die ik gebruikt heb voor mijn gezicht:

 • Catrice HD liquid coverage foundation in 010 light beige
 • Catrice prime and fine make up transforming drops darkening
 • Wet ‘n wild photofocus concealer in light ivory
 • Essence all about matt fixing compact powder
 • Sleek face form contouring & blush palette in light (alleen de bronzer)
 • Revolution ultra bronze
 • Catrice blush 020 peach sorbet
 • The balm Mary lou manizer

Ik mix de Catrice foundation samen met de Catrice darkening drops. Felle lipsticks maken mij altijd heel bleek, dus daarom maak ik mijn foundation een héél klein beetje donkerder. Dan breng ik de foundation aan met de sponge van Boozyshop. Ik breng de wet ’n wild concealer aan onder mijn ogen, echt maar een klein beetje! En blend die in met de mini sponge van Boozyshop. Ook gebruik ik die concealer op oneffenheden. Dan poeder ik alles af. Met de bronzer uit het Sleek palette contour ik mijn gezicht. Dan breng ik mijn blush en highligher aan. De highligher is echt super mooi en die heb ik van de zomer heel lief van een vriendin gekregen. Als laatste voeg ik nog een beetje de Revolution bronzer toe, omdat de lipstick mij dus zo bleek maakt.

Producten die ik gebruikt heb voor mijn ogen, lippen en wenkbrauwen:

 • Catrice prime and fine oogschaduwbasis
 • Sleek face form contouring & blush platte in light (alleen de bronzer)
 • Wet ’n wild oogschaduw in Nutty
 • Kiko Smart oogschaduw 04
 • Catrice glam & doll falshe lashes mascara
 • Essence make me brow in 02 browny brows
 • BE cosmetics lipstick in 015 flame

Ik begin natuurlijk met een oogschaduw basis. Dan breng ik de bronzer uit het Sleek palette aan in mijn crease. Dan breng ik de Wet ’n wild oogschaduw in nutty aan op mijn bewegend ooglid. Om mijn crease nog wat donkerder te maken blend ik de Kiko oogschaduw in mijn crease. Ik breng de bronzer nog aan onder mijn oog. De Kiko oogschaduw breng ik ook aan als een ‘eyeliner’ langs mijn wimperrand. Ook breng ik nog een beetje van de highlighter aan in mijn binnenste ooghoeken.Dan breng ik de Catrice mascara aan. Ook breng ik nog de Essence make me brow aan. Als laatste breng ik de BE cosmetics lipstick in flame aan, die de look natuurlijk helemaal maakt!

 

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *