Boeken die ik dit jaar nog wil lezen

pizap-com14768739419791

Nog 9 weken en dan is het jaar alweer afgelopen. Ik heb mijn goal verhoogd om dit jaar 50 boeken te lezen. Ik moet nog 11 (?) boeken in die 9 weken lezen om aan de 50 boeken te komen. Dit zijn de boeken die ik dit jaar sowieso nog wil lezen!

harry_potter_and_the_cursed_child_special_rehearsal_edition_book_cover

Harry Potter and the cursed child – J.K Rowling

Deze week las ik het laatste Harry Potter boek. Dan is het natuurlijk hoog tijd dat ik ook Harry Potter and the cursed child ga lezen! Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Ik heb veel verschillende meningen gehoord over dit boek en dat maakt mij eigenlijk alleen nog meer nieuwsgieriger.

lux-series-covers-620x310

Lux series – Jennifer L. Armentrout

Ik wil deze serie al zo lang lezen! Ik heb laatst The lunar chronicles serie gelezen, dus het wordt weer tijd om een andere serie te gaan lezen. De lux series gaan over aliens en veel meer weet ik er eigenlijk niet over, maar volgens mij zit het ook vol met romantiek en een haat/liefde relatie en daar ben ik voor in de mood! Ik heb de eerste twee boeken in bind up trouwens al besteld.

cvr9781471125676_9781471125676_hr

Slammed – Colleen Hoover

Ik wil ook al heel lang een boek van Colleen Hoover lezen en ik hoop dat ik Slammed dit jaar nog kan lezen. Het gaat over slammed poetry en volgens mij ook mooie liefde. Ik ben benieuwd!

a_thousand_splendid_suns

A thousand splendid suns – Khaled Hosseini

Vorig jaar las ik The kite runner van klaled Hosseini en dat vond ik echt een super mooi boek. Ik had ook nog A thousand splendid suns liggen en die moet nog mooier zijn dan The kite runner!

20309175

My true love gave to me – Stephanie perkens en nog veel meer schrijvers

Elk jaar rond kerst vind ik het leuk om boeken te lezen die afspelen als het kerst is. My true love gave to me zijn verschillende korte verhalen geschreven door allemaal verschillende schrijvers en het lijkt me onwijs leuk!

sun_375w

I’ll give you the sun – Jandy Nelson

Dit boek wil ik ook al super lang lezen! Het gaat over een tweeling die opeens niet meer zo hecht zijn als dat ze vroeger waren. Het moet een heel mooi boek zijn en ik ben zeer benieuwd.

night-owls-9781471125300_hr

Night owls – Jenn Bennett

Dit is het favoriete boek van een vriendin van mij en dan moet ik hem natuurlijk lezen. Ten eerste is de kaft heel mooi en ik weet eigenlijk niet zo heel goed waar het verhaal over gaat, maar ik vertrouw haar mening.

Welk boek wil jij heel graag dit jaar nog lezen?

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *