Boeken die ik voor 2019 nog wil lezen – o.a Carol

carol

Nog maar twee maanden en dan is het alweer 2019! Wat gaat een jaar toch altijd weer hard. Ik heb op dit moment al 34 boeken gelezen. Mijn goal is om 40 boeken te lezen dit jaar. Vandaag laat ik jullie 5 boeken zien die ik dit jaar nog graag zou willen lezen!

carol

Carol – Patricia Highsmith

Carol is een hele mooie kerstfilm vind ik zelf. Ik weet nog dat ik helemaal onder de indruk was van de film. Al jaren wil ik heel graag het boek lezen en dit jaar wil ik dat dan ook echt gaan doen. Ik ben heel erg benieuwd of het boek ook zo mooi is!

What if it’s us – Adam Silvera en Becky Albertalli

Dit boek heb ik vorige week besteld en kan elk moment binnenkomen! Dit boek is geschreven door twee van mijn favoriete schrijvers. Namelijk Adam Silvera en Becky Albertalli. Ik ben zo benieuwd of een boek van hun samen net zo leuk is als hun solo boeken!

Lady midnight – Cassandra Clare

Ik heb de gehele The mortal instruments en The infernal devices series gelezen. Lady midnight is het eerste boek in de nieuwste serie van Cassandra Clare genaamd “The dark artifices”. In deze serie komen ook weer karakters van de vorige series voor. Ik heb heel erg veel zin om weer in de shadowhunter wereld te duiken!Made you up – Francesca Zappia

Ik wilde eigenlijk eerst heel graag Eliza and het monsters lezen van Zappia, maar dat boek komt volgend jaar pas uit in paperback helaas. Dit boek lijkt mij ook heel erg leuk!

Restore me – Taherah Mafi

Ik heb jaren terug de The shatter me trilogie gelezen en volgens mij sinds dit jaar is daar toch ineens een vierde boek bij gekomen! Ik vond de serie wel oké, maar ik ben toch te nieuwsgierig om Restore me niet te lezen.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *