Boeken die ik wil lezen door booktubers

pizap.com14557087902701

Ik heb wel eens vaker over booktubers iets geschreven. Ik volg heel veel booktubers en op die manier ontdekt ik heel veel nieuwe boeken. Er zijn altijd een paar boeken waar iedereen over praat en alleen maar lovende reviews heeft. Dit zijn de boeken die ik wil lezen door booktubers!

9781406362169

The mortal instruments serie – Cassandra Clare

Ik las vorig jaar de Infernal Devices van Cassandra Clara, wat mijn favoriete serie is! The mortal instruments bestaat uit 6 boeken en ik ben super benieuwd! Ik heb de eerste twee boeken al besteld en kan niet wachten om te beginnen!

Cinder_Cover

Cinder – Marissa Meyer

Deze serie staat al heel lang op mijn lijstje. Toen ik net Booktube ontdekte had echt elke booktuber het over Cinder. De serie bestaat uit 4 boeken en 1 novella. Ik moet er toch een keer aan beginnen, zeker nu het laatste book Winter uit is! De serie is een retelling van verschillende sprookjes en het zijn sci-fi boeken.

Ill-Give-You-the-Sun-cover-880x1349

I’ll give you the sun – Jandy Nelson

Ik zag dit boek wel vaker voorbij komen, maar ik was nooit zo geïnteresseerd. Totdat ik laatst reviews ging opzoeken van het boek en zoveel mensen enthousiast waren over dit boek! Het gaat over een tweeling Jude en Noah. Ze waren altijd heel erg close, maar door een tragedie zijn ze niet meer zo close. Ik keek een review van dit boek en een meisje zei dat er ook iets van magische elementen in dit boek zitten en dat heeft mij overgehaald!

throne-of-glass-sarah-j-maas

Throne of glass – Sarah J. Maas

Ik heb denk nog geen enkele slechte review over dit boek gelezen. Volgens mij is vorig jaar het laatste boek van de serie uitgekomen en ik vind het altijd wel fijn als ik in één keer een serie kan lezen. Throne of glass gaat over een assassin, Celeana Sardothien, en zij is de beste assassin die er is. Ze word gepakt en in ruil voor haar vrijheid moet ze de prins vermoorden. Ik speelde vroeger Ragnarok en om de een of andere reden doet dit boek mij daar aan denken.

SimonVS_quote_NEW

Simon vs the homo sapiens agenda – Becky Albertalli

Ook over dit boek was ik niet zo enthousiast, totdat ik ook alleen maar goede reviews zag! Toen ik even goed ging opzoeken waar het verhaal over gaat, vond ik het toch wel interessant! Het gaan over Simon die homo is maar nog in de kast zit. Hij mailt met een jongen en die mail komt in verkeerde handen terecht. Simon wordt geblackmailed. Het lijkt me een heel mooi coming of age story.

Obsidian_cover1600

Lux series – Jennifer L. Armentrout

Ook over deze serie hoor ik lovende dingen! Jennifer L. Armentrout heeft heel veel boeken en veel mensen zeggen dat haar boeken verslavend zijn. Dat wil ik dan wel eens meemaken. Deze serie gaat over Cathy die verhuisd en ze komt erachter dat haar buren Aliens zijn. Dat is eigenlijk het enige wat ik ervan weet, maar ik ben zo benieuwd!

cvr9781471125676_9781471125676_hr

Slammed – Colleen Hoover

Ik volg Lovelylikelaura al een tijdje en ze is een van mijn favoriete booktubers. Ze is helemaal gek op de boeken van Colleen Hoover, maar ik lees eigenlijk haast nooit New Adult boeken. Laura zei dat Slammed wel Young Adult is en goed is om te beginnen met de boeken van Colleen Hoover. Het gaat over Layken die omdat haar vader overleden is verhuisd naar een nieuwe stad. Ze wordt verliefd op haar nieuwe buurjongen die gek is op slam poetry. Dit boek is ook een beetje geschreven in Slam poetry. Ik ben heel benieuwd en er zijn nog 2 vervolg boeken.
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *