Boeken wishlist #2 met o.a Carry on

pizap.com14317018425201

Natuurlijk zijn er altijd wel boeken die ik nog wil, maar er zijn er altijd een paar die heel hoog op mijn lijstje staan, nogal prijzig zijn of nog niet uit zijn. Daarom laat ik 4 boeken zien die ik op dit moment heel graag wil lezen.

9200000018043621

Harry potter boxset

Toen laatst alle Harry Potter films op tv waren heb ik ze allemaal gekeken. Toen besefte ik pas eigenlijk hoe leuk ik Harry Potter vind. De eerste 3 films heb ik wel honderd keer samen met mijn nicht gekeken die echt gek was op Harry potter. Toen ik 11 was begon ik met het lezen van Harry Potter, ik leende ze toen. Maar ik kwam niet door het derde boek heen helaas. Terwijl dat mijn favoriete film is (samen met Orde van de feniks). Ik vind het dus best wel schandalig dat ik de boeken nooit allemaal heb gelezen. Deze boekenset is nu maar 55 euro bij bol.com en het is ook nog eens een hele mooie editie. Alle anderen boxsets zijn minsten 90 euro, maar deze vind ik eigenlijk zelfs het leuks. Als ik een keer geld heb, ga ik hem zeker kopen! Of misschien houd ik het wel zo lang uit dat ik hem vraag voor mijn verjaardag.

enhanced-19465-1429806575-15

Carry on

Ik las laatst Fangirl, waar trouwens nog een review van komt. In Fangirl schrijft Cath Fanfiction over Simon en Baz (een soort gelijke boekenreeks als Harry potter). In Fangirl lees je dan ook af en toe stukjes van haar fanfiction. Die stukjes vond ik al heel leuk om te lezen en nu komt Rainbow Rowell in oktober uit met een echt boek gebaseerd op Cath haar fanfiction! Het word niet de fanfiction die cath schreef en ook niet zoals de fictieschrijfster van de Simon boeken het schreef. Het is alleen gebaseerd op de fanfictie. Zo leuk en ik kan echt niet wachten! Ik ben trouwens wel benieuwd of het maar 1 boek word of misschien wel een boekenreeks.

71GXQFa+RRL

Shatter me          

Ik houd van trilogies en van dystopian boeken en dat is dit boek precies. Shatter me is het eerste boek uit een trilogie die gaat over Juliet. Juliet haar aanraking dood mensen, waardoor ze door het ministerie opgesloten zit. Jarenlang heeft ze niemand gezien of aangeraakt. Totdat ze gered wordt. Ik wil deze boeken al een tijdje lezen en ben van plan om ze deze zomer te gaan lezen!

lola-boy-next-door

Lola and the boy next door

Anna and the french kiss vond ik al heel erg leuk. Ik verwacht van Lola and the boy next door nog veel meer! Lola and the boy next door gaat over Lola die een excentriek persoon is en van fashion houdt. Haar leven is perfect, inclusief haar rocker vriendje, totdat de familie bell met hun tweeling Galioppe en Cricket terugkomen wonen in hun wijk. Ik ga dit boek denk ik kopen om te lezen als ik op vakantie ga. Op dit moment lees ik Clockwork angel en ik ga ook de 2 volgende boeken van de trilogie kopen voor op vakantie!

 2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *