Boekenkast tour!

Ik had bloginspiratie nodig en Germaine, een vriendin van me, kwam met het goede idee om een boekenkast tour te doen! Ik heb deze kast nu 2,5 jaar en ik heb hem daarna nooit meer laten zien. Toen was mijn kast een stuk minder vol! Vandaag laat ik jullie dus mijn boekenkast zien.

Dit is mijn kast in zijn geheeld. Zoals je kunt zien begint hij best wel vol te raken. Bovenop mijn kast heb ik een paar fotolijstjes staan met foto’s met familie en vrienden. Ook bewaar ik hier altijd al mijn hoedjes.

Hierboven zie je mijn bovenste plank. Hier staan allemaal fantasy en sci-fi boekenseries in. Als eerste heb ik de mooie gekleurde versies van The mortal instruments serie van Cassandra Clare. Daarnaast staan alle andere boeken die ik van Cassandra Clare heb. Onder andere de manga versies van The infernal devices serie! Dan komen de boeken van The lunar chronicles serie. En als laatste staat The grisha trilogie.

Hier gaan mijn sci-fi, fantasy en dystopische series verder. Als eerste de shatter me trilogie, waar laatst een nieuw boek van uitgekomen is en ik nog moet gaan lezen. Dan the maze runner, divergent en The darkest minds. Dan komen de eerste twee boeken van de Throne of glass serie. Ik ben nu bezig in deze serie! Dan staat er een Funko pop van Luna Lovegood, mijn favoriete karakter van Harry Potter. Dan heb ik The raven boys serie en daarboven op nog een 14000 things to be happy about boek. Daarboven op heb ik nog een random lampje staan.

Dan komen mijn Harry Potter boeken! Als eerste Harry potter and the cursed child en Fantastic beasts and where to find them screenplay. Ik heb dan de Harry Potter boxset met illustraties op de covers en box van Olly Moss. Daarvoor heb ik polaroid foto’s staan met vriendinnen en een wereldbol. Dan heb ik een waxinehouder met al mijn boekenleggers erin. Dan komen een paar van mijn favoriete contemporary boeken. Alle boeken van dezelfde schrijver staan bij elkaar! Als eerste de boeken van Jenn Bennet, Jandy Nelson, Rainbow Rowell en Jennifer Niven.

Op plank 4 gaan we verder met mijn contemporary boeken. Van links naar rechts hebben we de boeken van Jojo Moyes, Nicola Yoon, Morgan Matson, Stephanie Perkins, Jenny Han, John Green, Becky Albertalli, Adem Silvera, Sophie Kinsella en Gayle Forman.

Dan op plank 5 heb ik contemporary boeken, maar ook een paar klassiekers en random fantasy boeken. Deze plank is een beetje een rommeltje. Van links naar rechts Christmas party, Passenger, Stitching snow, The perks of being a wallflower, a thousand splendid years, The great gatsby, Slammed, Stolen, The book thief, The kite runner, My heart and other black holes, Pride and prejudice, 13 Reasons why, The woman in black, Extremely loud and incredibly close, Things we know by heart, My life next door, Hoe overleeft Rosa in New York, Everything leads to you, The art of being normal, The inexplicable logic of life, My true love gave to me, wonder, The hate u give, Dash & Lily’s book of dares, Aristotle and dante discover the secrets of the universe en Girl online.

Op de onderste plank van mijn kast heb ik boeken staan die ik nog moet lezen. Ook staat er een random gin fles, yoga kaarten en een fashion book van H&M.

Op dit moment heb ik 125 boeken en als mijn kast echt te vol begint te raken ga ik wel een paar boeken verkopen of weggeven!

Hoe deel jij je boekenkast in?

5 Comments

  1. Wat een boel vrolijke kleurtjes, heel erg leuk om te zien! Wat heerlijk ook dat je bijna alles hebt gelezen. Ik had eerst een overvolle kast met té veel boeken die ik nog moest lezen. Nu heb ik ook nog echt maar 3-4 boeken die ik nog moet lezen en heb ik verder alleen maar gelezen boeken. Leest zoveel relaxter!

  2. Leve de Harry Potter plank <3 Je boekenrek ziet er heel vrolijk uit. Ik heb momenteel niet echt een plaats voor al mijn boeken (zo stom!), dus ik kijk er al naar uit om ooit ook zo’n kast te hebben die ik volledig in kan delen naar wens. Zalig gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *