Books I want to reread

Ik lees niet super vaak boeken nog een keer, maar mijn favorieten boeken wil ik wel eens nog een keer lezen. Vroeger deed ik dat echt super vaak. Ik heb denk ik wel 10 keer de hoe overleef ik serie gelezen. Dit zijn de boeken die ik graag nog eens wil gaan lezen!

All the bright places – Jennifer Niven

All the bright places is één van mijn favoriete boeken en ik heb hem maar één keer gelezen en daar moet natuurlijk verandering in komen! Het is een heel zielig boek, maar ik houd daar van. Ik kan niet wachten om dit boek nog een keer te lezen.

Carry on – Rainbow Rowell

Dit boek is niet per se een grote favoriet van mij, maar het boek was zo leuk om te lezen! Ook heb ik het gevoel dat ik het boek te snel gelezen heb, waardoor ik niet alles goed meekreeg. Het lijkt me vooral heel erg fun om dit boek nog eens te lezen. Alleen jammer dat het boek zo dik is!

Things we know by heart – Jessi Kirby

Dit boek las ik vorig jaar in de zomer en ik was zo onder de indruk van dit boek! Zo interessant en schattig en ook emotioneel. Ook vond ik het boek heel romantisch. Super zin om deze nog eens te lezen!

Night owls – Jenn Bennet

Dit boek las ik afgelopen winter rond de kerst en ik vond het zo’n leuk boek! Ik ga hem denk ik niet snel nog een keer lezen, maar misschien eind van dit jaar. Ik vind altijd als ik een boek voor de tweede keer lees er minstens een jaar tussen moet zitten. Ook neem ik Jenn Bennet haar nieuwe boek, Alex, Approximately, mee op vakantie, dus die ga ik eerst lezen!

I’ll give you the sun – Jandy nelson

Dit boek las ik ook vorige winter, dus waarschijnlijk duurt het ook nog wel even voordat ik dit boek nog een keer ga lezen. Dit is echt één van mijn favoriete boeken ooit. Het is zo mooi geschreven en het is ook een super mooi verhaal!

Simon vs the homosapiens agenda – Becky Albertalli

Dit boek is ook zo fun om te lezen, dat ik hem nog eens wil lezen. Het boek wordt verfilmd, dus als de film bijna uitkomt ga ik hem nog een keer lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *