Boozyshop shoplog! o.a wet ’n wild

boozyshop

Laatst had Boozyshop gratis bezorging vanaf €30 en toen heb ik gelijk een paar dingen besteld die al een tijdje op mijn wishlist stonden. Vanaf nu is er altijd gratis bezorging vanaf €30 wat super fijn is! Ik bestelde onder andere een paar dingen van wet ’n wild, want ik had nog nooit zo veel geprobeerd van dat merk. Ook bestelde ik nieuwe sponsjes en kwasten!

Wet ’n wild – Nutty oogschaduw €1,99

Ik wilde vooral heel graag deze oogschaduw, omdat ik swatches zag en hij werd vergelijken als een dupe voor de maybelline oh and the bronze creamy oogschaduw. Wat echt mijn fave oogschaduw is, maar helaas niet dierproefvrij. Ik vind deze oogschaduw van Wet ’n wild wel een stuk warmer en ook wat lichter dan die van maybelline. Ik vind hem wel echt super mooi en ga hem sowieso vaak gebruiken!

Wet ’n wild – photofocus concealer in light ivory €3,99

ik wilde eerst de L.A pro concealer concealer in een lichtere kleur kopen dan die ik heb, maar ik vind die concealer toch iets te mat en onnatuurlijk. Toen ging ik op zoek naar een andere concealer op uit te proberen en kwam ik al snel deze concealer van wet ’n wild tegen. Er komt een review van, dus daar kan je naar uit kijken!

Boozyshop blending sponge €3,95 en mini blending sponges €4,95

Ik kon ook wel weer nieuwe sponsjes gebruiken en de vorige keer kreeg ik twee mini sponsjes van boozy shop cadeau bij mijn bestelling en die vond ik onwijs fijn! Nu heb ik dan de grote spons van boozyshop en twee kleintjes besteld. De kleine zijn wel anders dan die ik toen had gekregen, dat vind ik wel jammer! Hier komt ook nog een review van!

Boozy cosmetics Tapered blender 6400 €2,99

Boozy cosmetics Large shader 5200 €2,99

Boosy cosmetics Smudge 5600 €2,99

Ik heb al jaren maar 2 oogschaduw kwasten en dan het kwastje wat bij het naked palette zit, dus ik kon wel wat meer oogschaduw kwasten gebruiken! Ik bestelde een blender kwast, want ik heb nu die van de hema, maar die vind ik niet zo heel erg zacht. Deze is echt super zacht en fijn!

Ook bestelde ik de large shader, die iets groter uitviel dan ik had gehoopt. Hij is wel heel handig voor als je een look maakt met maar 1 oogschaduw. Bijvoorbeeld met die wet ’n wild oogschaduw. Dan kan je het aanbrengen en blenden met 1 kwast en in één keer.

Als laatste bestelde ik een smudge brush. Dat leek me wel heel handig voor als ik oogschaduw wil aanbrengen op mijn onderste wimper rand. En ook voor als ik met oogschaduw een randje bij mijn bovenste wimper rand wil of eyeliner wil blenden.

Boozyshop is echt mijn favoriete webshop om make up te kopen, want ze hebben heel veel dierproefvrije merken en budget merken en je hebt het bijna altijd de volgende dag al in huis!

2 Comments

  1. Oeeeh yaa, door dit artikel heb ik ook weer zin om te shoppen op boozy, inderdaad een geweldige website & leuke producten heb je! Over die concealer hoor ik zoveel goeie dingen. 🙂 & Leuke blog heb je 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *