Boozyshop shoplog – Sleek, L.A Girl en nog meer!

L.A Girl

Ik ken Boozyshop al een lange tijd, maar ik heb er nog nooit iets besteld. Toen ging ik laatst weer even rondsnuffelen en ze hadden toch wel heel veel leuks! Bijna alles wat ze verkopen is ook nog eens dierproefvrij en voor mij is dat een groot pluspunt. Benieuwd naar wat ik allemaal besteld heb? Lees dan verder!

L.A Girl

Real Techniques – 4 Miracle Complexion Sponges €20,49

Als eerste bestelde ik deze sponges. Ik kreeg voor mijn verjaardag al deze spons en ik gebruik hem met liefde. Je moet toch elke 3-4 maanden een nieuw sponsje voor hygiëne. Dan is een doos met 4 voor 20,50 natuurlijk heel mooi meegenomen!

goedcreme

Embryolisse Lait Creme Concentre 75 ml €19,95

Een vriendin van mij is helemaal gek op deze crème. Haar huid is ook super mooi erdoor geworden. Toen heeft andere vriendin hem ook gekocht en die is ook heel enthousiast! Nu moest ik hem ook hebben natuurlijk, want hij is ook nog eens dierproefvrij. Hiervoor gebruikte ik de hydra crème van Zarqa, wat ook een fijne crème is voor de droge huid, maar ik vond hem iets te duur. Dit vind ik nog een redelijke prijs voor een goede dagcrème. Ik heb namelijk 75ml voor 20 euro en de Zarqa crème is 16 euro voor 50 ml. Dan is Embryolisse een stuk goedkoper. Ik ga hier sowieso over ongeveer een maand een review van schrijven!

L.A Girl

L.A Girl HD Pro Conceal Natural €4,99

Over deze concealer had ik al zoveel goeds gehoord en ik ben altijd op zoek naar een goede concealer voor onder de ogen. Ik heb heel veel swatches opgezocht, maar alsnog heb ik een te donkere kleur gekocht. Heel jammer! Wel werkt hij denk ik goed om blauwe kringen te correcten, want hij is best oranje. Dit laat ik ook nog zien in een review.

goedsleek

Sleek Face Form Light €13,49

Ook dit palette zie ik al jaren voor bij komen. Een vriendin van mij heeft deze ook en ik volg een beauty snapchat en daar zag ik hem ook weer voorbijkomen. Ik ben nooit zo van de face palettes, het is maar zelden dat ik alles mooi vind en ik vind het zo groot en onhandig. Maar voor op vakantie en weekendjes weg is dit wel heel handig! Het formaat is best klein en ik gebruik elke dag bronzer, highlighter en blush. Dan hoef ik maar 1 palette mee te nemen i.p.v 3 verschillende producten. De kleuren van alle 3 vind ik super mooi! Ik ga hier ook nog een review van schrijven.

Ik ben heel blij met mijn aankopen en ook was de verzending top! Ik bestelde ’s avonds echt 10 minuten voor 8 en tot 8 uur wordt het de volgende dag geleverd en de volgende dag had ik het al in huis. Als je boven de 30 euro besteld krijg je iets gratis en boven de 40 euro heb je geen verzendkosten! Ik ga zeker vaker bestellen bij boozyshop, want er staat nog wel meer op mijn verlanglijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *