Budget kerst make up look

kerst make up

Ik heb al een artikel gemaakt waar je je kerstoutfit kunt shoppen, maar daar hoort natuurlijk ook een mooie make up look bij! Meestal ga ik voor een gouden ooglook met de kerst, maar toen zag ik deze video van HelloOctober en die vond ik eigenlijk wel heel erg mooi dat ik die ga maken met de kerst. Het is een simpele kerst make up look, maar met hele mooi olijfkleurige oogschaduws en natuurlijk rode lippen!

kerst make up

Basis

Ik gebruik als eerste de Catrice HD liquid coverage foundation in de kleur 010 light beige en breng hem aan met de Real Techniques miracle complexion sponge. De foundation is heel erg waterig, maar geeft heel veel dekking, dus je hebt maar een klein beetje nodig. Dan gebruik in de Essence stay all day concealer in de kleur 10 natural beige onder mijn ogen. Op rode vlekjes en pukkeltjes gebruik ik Catrice camouflage cream concealer in de kleur 010 ivory. Dan poeder ik alles af met de Etos campact poeder in de kleur ivory.

kerst  make up

Dan gebruik ik de Make up revolution ultra bronze en die breng ik aan met de Real techniques contour kwast. Daar contour ik mijn gezicht mee. Dan gebruik ik de bronzer uit het Elf contouring blush & bronzing powder in de kleur st. lucia. Met de Elf stippling kwast bronze ik dan een beetje bij mijn wangen en de zijkant van mij gezicht. Ik gebruik geen blush, daarom bronze ik mijn gezicht een beetje op. Dan is het tijd voor deze super mooie highlighter! Het is de Mua undess me highlighter in de kleur radiant cashmere. 

kerst make up

Wenkbrauwen, ogen en lippen

Ik breng de  Essence make me brow in de kleur 02 browny brows aan in mijn wenkbrauwen en borstel ze even door.

Dan is het tijd voor de ogen! Ik gebruik het I heart makeup palette in de kleur Death by chocolate. Echt mijn favoriete budget oogschaduw palette. Ik breng de kleur pray for me aan op het gehele ooglid. Dan breng ik de kleur one more bar aan in mijn crease. Ik vervaag alles mooi met de hema blending kwast. Dan gebruik ik nog de kleur white light onder mijn wenkbrauw. Ook breng ik nog een beetje van de mua highlighter in mijn ooghoeken.

Dan breng ik de essence lipstick in matt wanted! aan op mijn lippen en is de kerst make up look af!

goed

goed2

Wat wordt jouw kerst make up look dit jaar?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *