Childhood Memoiries

Afbeelding 015

Ik heb wel eens vaker dit soort artikelen voorbij zien komen en toen kwam ik op het idee om het ook te doen. Ik kwam op het idee nadat ik een familiefeest had gehad en ik had mijn familie al heel lang niet gezien en toen moest ik weer aan dingen denken van toen ik nog wat jonger was. Hier zijn mijn childhood memories!

Ragnarok / Tree of savior

Ik denk dat ik een jaar of 12 was toen ik dit spel speelde met mijn broer en neef. Vroeger heette het Ragnarok en vorig jaar heb ik nog heel eventjes een paar keer Ragnarok 2 gespeeld, maar die was heel langdradig. Nu vertelde dus mijn neef op het familiefeest dat er weer een nieuwe Ragnarok was, alleen heet het nu Tree of savior. Tree of savior gaat zo veel sneller, na ongeveer 3 uurtjes spelen was ik al level 20. Ook is het een stuk makkelijker en begrijpelijker gemaakt. Als je geïntereseerd ben is hier de link waar je het kan downloaden, het is gratis!

Afbeelding 024

De camping

Ik heb tot mijn 11e op de camping gestaan en dat was zo leuk! Elk weekend als het goed weer was gingen we er heen en mijn broer en ik hadden daar ook vrienden. Soms had ik nog wel gehoopt dat we nog op de camping stonden, ook al werd het op een gegeven moment een beetje saai. Het was gewoon zo fijn om heel het weekend buiten te zijn! Ook hadden we een tour caravan waar we elk jaar mee weg gingen. Dat was ook altijd zo leuk. Dit jaar gaan we met een camper op vakantie, dat lijkt me ook heel leuk!

Animal Planet

Op de camping keken we ook elke ochtend Animal Planet. We waren zo gek op die zender en vind het ook zo jammer dat het niet meer in ons pakket zit. Als er niets op tv was keek je gewoon altijd Animal Planet. Ik weet nog dat elke zondag ochtend de oerangoetans op animal planet waren. Er was ook zo’n programma dat ze hondjes gingen helpen. Ik mis het zo!

Weekend Ardennen met familie

Vroeger gingen we bijna wel elk jaar met familie naar de Ardennen voor een lang weekend. Hier moest ik ook weer aan denken door het familiefeest. Mijn oom, tante en neven hadden het er de hele tijd over dat ze weer een keer een weekend met ons weg willen. Zo’n weekend is altijd onwijs gezellig en vaak hebben we ook nog eens goed weer! De planning is om volgend voorjaar te gaan.

_MG_0356

Hoe overleef ik boeken…

Ik wil ze gaan verkopen, maar wat was ik vroeger gek op de hoe overleef ik boeken. Ik heb alle boeken wel 20 keer gelezen als het niet vaker is. Dan ging ik stiekem met een zaklampje lezen als ik in bed lag.

Scooby doo touwtjes

Ik heb er zelfs nog één aan mijn sleutelbos hangen die een vriendin heel lang geleden een keer voor mij gemaakt heeft. Dat kon je echt gewoon heel de dag doen en dan ging je er voor iedereen één maken!

Strijkkralen

Hier was ik ook zo onwijs gek op! Ik maakte ook voor elke oma iets en vooral een olifant vond ik leuk om te maken. Ik denk wel dat mijn moeder er gek van werd, want zij moest natuurlijk het altijd strijken en alles zat onder de strijkkralen.

Heb jij een leuke childhood memorie?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *