Christmas Morning!

_MG_5799

Vandaag spontaan een extra artikel! Deze kerst doen we voor het eerst de cadeautjes ’s ochtends uitpakken. Vanochtend om half 11 zaten we bij de kerstboom. Elk jaar doen we secret santa met mijn ouders, broer en schoonzus. We doen dan cadeautjes kopen voor diegene die je hebt voor rond de 25 euro. Ik had dit jaar mijn broer. Ik had sokken, onderbroeken, een pyjama, rendiersloffen en een dubbelwandig glas gekocht voor hem. Hij was er blij mee gelukkig! Dit jaar had mijn vader mij (wat ik weken geleden al door had, omdat hij in mijn kamer kwam en naar mijn boeken ging turen). Ik had dus al verwacht dat ik in ieder geval boeken zou krijgen. De volgende dingen heb ik gekregen van mijn vader, Germaine en mijn moeder.

_MG_5809

Ik heb deze boeken van mijn vader gekregen. The Maze Runner wilde ik al heel lang en stond dan ook op mijn verlanglijstje! Ik vond de film super spannend, dus waarschijnlijk is het boek nog spannender. Ik had van veel youtubers, zoals Tanya Burr al gehoord dat Gone Girl een heel goed boek is. Ik lees eigenlijk nooit thrillers, maar dit boek wil ik wel een kans geven door de goede recensies. En als het een goed boek is vind ik misschien thrillers dan wel leuk! Een paar weken geleden keek ik If I Stay de film en daarna hoorde ik pas dat het eigenlijk een boek was. Toen wilde ik hem gelijk lezen! Ik las al dat het boek een stuk beter is dan de film, maar dat zeggen ze altijd (en is ook altijd waar). Er is ook nog een tweede boek, als If I Stay me goed bevalt ga ik die ook lezen! Ik kan niet wachten om te beginnen met lezen en ik ga denk ik beginnen met The Maze Runner.

_MG_5811

Ik kreeg ook nog geurwaxjes van Riverdale. Ze ruiken heel zacht en lieflijk. Een lekkere neutrale geur vind ik! Germaine kocht dit leuke kussentje voor me. Ik houd niet echt van spreuken. Maar deze spreuk staat ook op mijn blog en past precies bij mij!

IMG_5821

Dit had mijn vader ook nog in een envelop gedaan. Ik heb nog een kaal plekje op de muur boven mijn bed, omdat ik mijn TV heb weggehaald. Ik wilde daar graag een poster en nu krijg ik deze! Hij heeft een beetje vertraging en komt volgende week pas, maar ben er nu al super blij mee! Ik zal er wel even een afbeelding bij doen van hoe hij er precies uitziet.

vwbusje

We hadden ook nog een cadeautje voor bono. Al weken geleden kochten mijn moeder en ik een bal waar je snoepjes in kon doen. Hij had al zo’n bal, maar die was stuk. Ik denk (hoop) dat hij deze niet stuk maakt, hahah. Hij had wel veel plezier met het uitpakken ervan.

IMG_0676

Ik ben heel erg blij met mijn cadeaus! Het leukste cadeau vond ik toch wel de wolfonesie die Germaine voor mijn moeder kocht. Die foto zal ik er maar niet tussen zetten. Hij is in ieder geval extreem schattig. De rest van de dag gaan we denk ik lekker luieren en All You Need Is Love terugkijken. Vanavond gaan we gourmetten. Kan ik eindelijk de aardappelsalade eten die ik al dagen wil opeten!

Fijne feestdagen!2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *