Contemporary series die ik nog wil lezen

contemporary series

Ik liet laatst al weten welke 5 fantasy series ik nog wilde lezen en vandaag vertel ik welke contemporary series ik nog wil lezen! Vaak zijn dit duologies en hooguit trilogies. Er zijn er hier niet zo heel veel van, maar toch zijn er 4 waar ik heel erg nieuwsgierig naar ben.

collage me time 1

DIMILY serie – Estelle Markame

Van deze serie komt in juni het laatste boek uit van de trilogie en dan ben ik van plan om te gaan beginnen aan de serie! Ik wil deze serie lezen door Lovelylikelaura. Zij is namelijk helemaal gek op deze serie. Het gaat over Eden die weinig contact heeft met haar vader en dan een zomer naar haar vaders huis gaat om daar haar zomer door te brengen. Ze woont die zomer lang met haar vader, zijn nieuwe vriendin en haar halfbroers. Op het begin mag ze haar oudste stiefbroer, Tyler, totaal niet, totdat ze toch verliefd op hem wordt. Het lijkt mij zo’n leuke serie!

9780141330532

The summer I turned pretty – Jenny han

Deze serie is heel erg populair. Het gaat over Belly die elke zomer doorbrengt met haar moeder, een vriendin van haar moeder en haar zoon en een vriend van haar zoon. Belly was altijd one of the guys, tot deze zomer en ze wordt opgemerkt door de jongens. Belly is 15 in het eerste boek en volgens mij 20 in het laatste boek. Ik ben heel erg benieuwd of dit iets voor mij is.

to-all-the-boys-ive-loved-before-9781442426719_hr

To all the boys I’ve loved before –Jenny Han

Nog een serie van Jenny han. Tenminste het zijn 2 boeken. Dit boek gaat over Lara die haar crushes altijd voor haar heeft gehouden. Ze heeft wel voor elke crush een brief geschreven, maar deze nooit verstuurd en verstopt onder haar bed. Totdat op een dag iemand haar brieven wel heeft gestuurd. Het lijkt mij best een leuk boek!

cvr9781471125676_9781471125676_hr

Slammed – Colleen Hoover

Ik hoor al zo lang goede verhalen over Colleen Hoover haar boeken dat ik ze ook een keer wil lezen! Colleen schrijft vooral New adult boeken, maar Lovelikelaura had een video gemaakt om met welke boeken te beginnen als je altijd YA leest en wilt beginnen met Colleen haar boeken. Toen raadde ze aan om met Slammed te beginnen. Slammed gaat over Layken die haar vader net verloren heeft en met haar moeder en jongere broertje verhuisd. Haar nieuwe buurjongen is Will. Will is gek op slam poetry.  Door Will krijgt ze weer hoop. Dit boek moet heel goed zijn en ik ben super benieuwd! Het bestaat uit 2 boeken en ook nog een derde boek. Het derde boek is het eerste boek, maar dan in Will zijn perspectief.

Dit zijn eigenlijk de enige contemporary series die ik kon vinden en mij leuk leken. Niet zo heel veel, dus als je zelf nog een hele leuke weet laat het mij weten!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *