Cozy night essentials

cozy night

Nu het weer een stuk kouder begint te worden vind ik het heel fijn om af en toe een cozy night voor mezelf te doen. Heerlijk met kaarsjes aan Netflix kijken bijvoorbeeld. Maar voor zo’n heerlijk relaxte avond heb je wel een paar dingen nodig die het allemaal net even wat leuker maken. Vandaag laat ik jullie essentials zien die je nodig hebt voor een heerlijk cozy night!

badjas

Cozy kleding

Als eerste heb je natuurlijk een comfortabele outfit nodig! Niets is lekkerder dan in een heerlijke zachte pyjama of badjas in bed te kruipen. Bij de Hunkemöller heb je heel veel leuke cozy kleding die er onwijs zacht en comfortabel uitziet, hierboven zie je een paar voorbeelden. Ze hebben ook heerlijke badjassen! Hoe schattig zijn deze hierboven wel niet?

cozy night

Lampjes

Ik ben gek op lampjes. Ze maken je kamer zo veel gezelliger, zeker als het zoals nu weer sneller  donker wordt. Ik heb zelf oude lampjes van de big bazaar, maar bij de Hema zag ik laatst ook heel veel leuke lampjes! Hierboven zie je er ook nog een paar van de Urban Outfitters en van de Hema.

cozy night

Kaarsen

Lampjes zijn heel erg gezellig, maar kaarsen zijn ook een must have voor een cozy night. Ik zou zelf heel graag een keer de geurkaarsen van Bath & Bodyworks of Yankee candles proberen. Die lijken me zo fijn!

cozy night

Dekentjes

Nu heb je een heerlijke pyjama, lampjes en kaarsen aan, wat missen we nog? Een heerlijk zachte deken! Ik wordt altijd blij van dekentjes en als het maar een beetje koud is haal ik er één tevoorschijn. Hierboven zie je er een paar van de Hema en Ikea.

cozy night

Mokken

Natuurlijk drink je dan ook een heerlijke mok met chocolademelk (en slagroom!). Daar hoort natuurlijk een leuke mok bij. Hierboven heb ik een paar voorbeelden van de Hema en Urban outfitters die ik zelf onwijs leuk vind!

cozy night

Maskertje

Dan moet je nog iets hebben om te doen en wat is lekkerder dan een heerlijk masker op te doen? Ik ben gek op die van de lush, maar de nieuwe maskertjes van the body shop moeten ook fijn zijn!

cozy night

Boeken

Je kan natuurlijk heel de avond een film of je favoriete serie kijken op Netflix, maar ik lees ook graag daarnaast! Hierboven heb ik een paar boeken die op mijn wishlist staan!

Wat is jouw essential voor een heerlijke cozy night?

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *