Crème make up look!

Crème make up

Het is zomer en dan is het vaak fijn om wat lichtere make up te dragen. Vandaag heb ik dan ook een make up look met heel veel crème producten. Om precies te zijn ga ik een crème contour, blush, highlighter en oogschaduw gebruiken! Lees verder op te zien hoe ik deze look met crème make up heb gemaakt.

Ik heb de volgende producten voor mijn gezicht gebruikt:

 • Catrice HD liquid coverage 010 light beige
 • Catrice prime and fine transformer drops darkening
 • L.A pro conceal in naturel
 • Catrice Allround contouring palette
 • Kiko velvet touch creamy stick blush in 01
 • Kiko Radiant touch creamy stick highlighter in 100
 • Essence all about matt fixing compact powder

Als eerste heb ik mijn foundation gemengd met de catrice prime and fine transformer drops. Hierdoor wordt mijn foundation net wat donkerder. Hier kan je een review ervan lezen! Ik breng de foundation aan met de real techniques sponge. Dan breng ik onder mijn ogen en op oneffenheden de L.A pro concealer aan en blend die uit met de boozyshop mini soft sponge. Dan breng ik met een klein kwastje de eerst twee kleuren aan van het allround contouring palette van Catrice onder mijn jukbeenderen, voorhoofd, kaaklijn en kin. Die blend ik uit met de buffing brush van Real Techniques. Dan breng ik met de buffing brush de kiko stick blush aan. Met mijn vingertoppen breng ik de kiko stick highlighter aan. Dan poeder ik alles af!

Ik heb de volgende producten gebruikt voor mijn ogen, wenkbrauwen en lippen:

 • Essence make me brow in 02 browny brows
 • Catrice prime and fine eyeshadow base
 • Kiko cream crush in 06
 • Catrice Allround waterproof mascara
 • Essence lipstick in 13 love me

Ik breng de essence make me brow aan op mijn wenkbrauwen. Dan breng ik oogschaduwbasis aan en blend ik uit met de mini spons. Dan breng ik met mijn vingers de kiko crème oogschaduw aan. Daarna krul ik mijn wimpers en breng ik de catrice allround waterproof mascara aan. Als laatste breng ik de lipstick aan.

Zoals je kan zien als je veel crème producten gebruikt wordt de make up look iets natuurlijker en vooral veel glowier! Super mooi een healthy!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *