Currently loving #april met o.a lush lemony flutter

_MG_7828

Deze keer heb ik best veel favorieten van de afgelopen tijd. Ik heb heel veel fijne producten gevonden, voor mijn huid, 2 make up producten en nog meer! Als eerst begin ik met mijn favoriete nummer van het moment.

Ik volg Gabby al een jaar en ze is één van mijn favoriete youtubers. Normaal maakt ze beautyvideo’s en vlogs, maar ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag musical zangeres wilt worden. Nu heeft ze eindelijk een cover opgenomen samen met Hobbie Stuart! Ik vind haar stem echt heel erg mooi en luister deze cover nu vaak.

Hardlopen

In februari vertelde ik al dat ik was begonnen met sporten. Sindsdien sport ik 3 keer in de week met de filmpjes van Blogilates. Dat doe ik nu nog steeds, maar nu ben ik er ook bij gaan hardlopen! Ik vertelde in dat artikel dat ik niet iemand ben die een rondje gaat hardlopen in het park en dat is nou precies wat ik al 2 maanden doe. Ik had echt een hekel aan hardlopen. Ik denk dat ik er zo’n hekel aan had door school. Op mijn middelbare school zaten best veel sportieve mensen. Elk jaar met gym moesten we dan een parkloop doen en mij lukte het nooit zo goed en als ik dan 3 minuten harder liep dan de vorige keer had ik alsnog een 5. Totaal niet motiverend dus. Maar nu vind ik het juist heel erg leuk! Ik loop vaak met mijn moeder en Bono gaat dan ook mee. Soms loop ik ook met een vriendin of mijn vader. Ik heb 1 keer alleen gelopen, maar dat vond ik niet zo fijn. Ik denk omdat als je samen met iemand loopt je praat en dan is je ademhaling anders. Ik wil wel een keer weer proberen om alleen te lopen, maar dan met muziek op.

lichterelemonyflutter

Lush lemony flutter 

Een vriendin van me heeft altijd heel erg last van velletjes langs haar nagels, toen raadde ik haar Lemony Flutter van Lush aan. Ik had het zelf nog nooit gebruikt, maar hoorde van veel mensen dat het heel goed werkte. Ze vond het een beetje te duur om een heel potje te kopen, want lush producten zijn nooit zo lang houdbaar. Toen bedacht ik dat we hem samen kopen , wat ik had nog een potje van lush over waar ik hem dan in kon scheppen. Ik heb hem voor vele dingen gebruikt. Op mijn handen en nagels, mijn voeten en zelfs op mijn eczeem! Hij werkt echt super goed en ik vind de citroen geur ook heel lekker.

IMG_7788

Dr hoog maskertjes

Ik gebruikte vroeger altijd de Montange Jenesse maskertjes. Nu had ik die al een lange tijd niet gebruikt, maar zag ik bij de big bazaar voor maar 1 euro Dr. Hoog maskertjes liggen. Normaal vind ik deze altijd te duur, maar nu maar een euro! Ik nam er een paar mee en wat zijn deze maskertjes fijn zeg. Ik vind vooral de clay masker heel fijn en de chocolade ook. De madly mango melon is ook fijn alleen wordt deze heel koud en is heel erg hydraterend, fijn na een dagje strand denk ik en zeker als je verbrand bent.

_MG_7809

Ice tea munt

Ik vind ice tea best lekker en ben gek op munt. Nu nam mijn moeder laatst ice tea munt mee. Dit is echt heel erg lekker. Het perfecte frisse drankje voor in de zomer en al helemaal met ijsblokjes denk ik. Ik drink wel een pak per dag op!

_MG_7818

BE – Flame

3 maanden lang was mijn eczeem heel erg, waardoor ik geen lipsticks kon dragen. Nu is het eindelijk weg en kan ik weer los gaan! Ik kocht deze lipstick in november en had hem nog nooit gedragen. Nu kan ik hem eindelijk dragen en wat is deze lipstick mooi zeg. Ik breng hem aan met een kwastje, dep het dan af met een tissue en breng nog een laagje aan. Op die manier blijf de lipstick een hele lange tijd zitten. Ik ben gek op oranje lipstick en ga deze nog vaak dragen.

IMG_7900

Maybelline super stay 24 foundation

Toen ik net begon met make up droeg ik al snel foundation. Een paar jaar terug kwam ik erachter dat de foundation eigenlijk te donker was. Toen ben ik alleen concealer en poeder gaan gebruiken. Sinds 2 jaar gebruik ik BB cream. Nu wilde ik wel heel graag weer een keer foundation proberen. Alicia kocht deze foundation, maar was te donker voor haar. Bij mij is hij de goede kleur en ik vind hem ook heel fijn! Je voelt hem ten eerste helemaal niet zitten, hij voelt heel zacht. Hij is best dekkend, maar ik breng hem aan met een stippling brush van ELF, waardoor hij wat transparanter aanbrengt. Na een hele dag shoppen in Rotterdam zat mijn foundation nog steeds heel mooi! Meestal begint mijn T-zone al te glimmen na 2 uur, maar nu glom alleen mijn voorhoofd een klein beetje. Ik ben er super blij mee.4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *