Currently loving #februari ’18 – o.a Stranger things

Ik heb weer mijn favorieten van de afgelopen tijd voor jullie! Deze keer zoals gewoonlijk weer een paar beauty favorieten en ook 3 random favorieten. Wil je weten wat mijn favorieten producten van de afgelopen tijd zijn? Lees dan snel verder!

Kruidvat avocado deo

Vorig jaar heb ik veel verschillende deos uitgeprobeerd, want ik was op zoek naar een nieuwe goede deo, die ook nog eens dierproefvrij was en dat was best lastig! Zo testte ik onder andere de salt of the earth deo en daar maakte ik ook een review van, maar ook die deo was het toch niet. Toen probeerde ik de Kruidvat deo en die werkte ineens super goed! De deo kost maar 99 cent en werkt super goed. Hij ruikt heel fris en aan het einde van de dag ruik ik nog steeds fris. Ze hebben nog meer geuren en die ga ik ook uitproberen.

Hema hydrating serum

Hier hebben jullie al een review van gezien en daarin heb je kunnen lezen dat ik heel erg enthousiast ben over dit serum. Ik had nog nooit eerder serums gebruikt, maar mijn huid was onwijs droog en toen wilde ik het wel proberen. Mijn huid is een stuk minder droog en zacht door dit serum!

Bruine eyeliner

Jarenlang heb ik zwarte eyeliner gebruikt en op een gegeven vond ik het niet meer mooi staan mij mezelf. De afgelopen 3 jaar heb ik dan ook geen eyeliner meer gedragen. Totdat een vriendin van me deze look van Chloe Morello liet zien en ze zei dat mij dat mooi zou staan. Ik maakte de look bij mezelf, maar had geen bruine eyeliner dus ik gebruikte oogschaduw en vond het super mooi! Toen kocht ik een bruine eyeliner van Essence en die vind ik eigenlijk nog iets te donker, maar ik doe er altijd een beetje bruine oogschaduw overheen. Ik vind het veel mooier en zachter staan dan zwarte eyeliner.

Intimacy noir parfum

Ik kreeg dit parfum voor mijn verjaardag. Ik draag normaal altijd bodymists of hele lichte parfums, maar voor in de avond vind ik het wel fijn om een iets zwaardere parfum te dragen. Deze parfum is zoet en warm. Echt heel lekker!

Puzzelen

Heel random is dit, maar ik ben de laatste tijd echt verslaafd aan puzzelen. Altijd rond de feestdagen krijg ik zin om te puzzelen en deze keer ging ik naar de Intertoys en achterin de winkel stonden heel veel leuke puzzels, zoals Disney puzzels voor maar 5 euro! Het is zo ontspannend om te puzzelen en vaak zet ik in de achtergrond een serie aan en dan kan ik urenlang puzzelen.

Piano

Ik wil al jarenlang een keyboard, maar die zijn nog best wel prijzig. Toen deed een collega van mijn vader zijn keyboard weg en die hebben we toen overgekocht. Sindsdien speel ik bijna elke dag wel piano! Ik ben natuurlijk nog een beginner, maar op Youtube heb je hele handige turtorials. Ik heb Hallelujah, City of stars en beauty and the beasts al geleerd!

Stranger things

Ik ben ook eindelijk aan stranger things begonnen hoor! Ik hoorde op het begin van mensen dat de serie best wel eng was, daarom was ik er nog niet aan begonnen. Totdat een vriendin zei dat ik echt de serie moest gaan kijken en het niet zo heel erg eng was en ze had gelijk! Er zitten wel schrikmomenten in, maar voor de rest vind ik de serie niet zo eng, vooral heel spannend. Alles is gewoon leuk aan deze serie. Ik vind het geweldig dat het in de jaren 80 afspeelt, de kinderen acteren onwijs goed en het verhaal is gewoon zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *