Currently loving #januari – Game of thrones!

Game of thrones

Het is weer tijd voor mijn favorieten van de afgelopen 2 maanden! Deze keer heb ik eindelijk een nieuwe serie gevonden om te kijken. 3 favoriete series van mij gaan dit jaar namelijk stoppen en nu heb ik eindelijk een vervanger gevonden: Game of Thrones!

Ik kende Dodie helemaal nog niet en toen stond tussen mij aanbevolen video’s dit nummer! Het is zo’n mooi en apart nummer. Echt helemaal mijn stijl. Dodie haar stem is ook heel mooi.

Ik was nog niet helemaal overtuigd van Teske haar muziek, totdat ze een paar nieuwe nummers op Noorderslag speelde! Dit nummer hierboven is mijn favoriet, maar ook deed ze Venus en Beter mens. Hele leuke goede nummers en ik ben benieuwd waar ze nog meer mee komt!

Dit nummer is je vast niet ontgaan! Volgende maand komt fifty shades darker uit en Zayn en Taylor Swift hebben samen een nummer hiervoor gemaakt. Had echt nooit verwacht dat ze samen ooit een nummer zouden maken, maar het is in ieder geval een heel tof nummer!

goedcatrice

Catrice hd liquid coverage foundation 010 light beige

Vorige maand was ik op zoek naar een foundation, want ik had er nog geen een die dierproefvrij was. Een vriendin van mij gebruikte deze en zij heeft ook een hele lichte huidskleur, dus ik probeerde die van haar een keer uit en ik was gelijk verkocht! Normaal had ik nooit voor een matte foundation gekozen, maar deze is super fijn! Hij is dus mat, maar niet super mat en wat ik vooral fijn vind is dat de foundation heel erg waterig is. Daardoor voelt de foundation heel licht aan op de huid. Ik heb hem al aardig vaak gebruikt, want mijn huid was niet zo best de afgelopen tijd.

DIY primer

Mijn moeder maakt de laatste tijd haar schoonmiddel, wasmiddel en nog veel meer allemaal zelf en daarvoor had ze ook glycerine en gedestilleerd water nodig. Toen herinnerde ik me dat ik ooit nog de DIY primer van Mascha wilde maken! Ik gebruik hem liever niet als primer voordat ik mijn make up doe, want ik heb het gevoel dat dat niet zo goed werkt met mijn beauty blender en ik had het gevoel dat het me pukkels gaf. Ik gebruik hem dus liever nadat ik heel mijn make up heb gedaan, behalve mijn mascara, omdat ik bang ben dat dan de mascara nat wordt en afgeeft. Zeker met de matte foundation ziet mijn make up er veel mooier en natuurlijk uit! Ook wordt je highlighter er extra intens van.

goedmua2

Mua undress your skin shimmer highlighter radiant cashmere

Over highlighters gesproken! Deze highlighter gebruikte ik in mijn kerstlook en hij is zo intens mooi! Hij is best warm, waar ik van houdt, maar hij is vooral heel erg intens. Ik gebruik hem dan ook niet dagelijks, daar vind ik hem iets te heftig voor.

img-20161224-wa0007

Zwart leren rugtas

Ik ben zo dol op deze Moony rugtas! Ik wilde al super lang een zwart leren rugtas en toen bestelde ik deze bij spartoo.nl. Het voormaat vind ik super fijn. Hij is namelijk niet te groot en ik vond andere rugtassen vaak gelijk zo groot, maar deze is perfect. Ik gebruik hem dagelijks!

goedhp

Harry Potter and the cursed child

Je kon mijn review van Harry Potter and the cursed child al lezen en als je die gelezen hebt weet je dat ik dit boek heel erg leuk vond! Natuurlijk is het niet zo spannend en goed als de Harry Potter boeken, maar dat kan je ook niet verwachten. Ik vond het gewoon heel vermakelijk!

demi-lovato-path-to-fame-1

Episode

Ik speel normaal nooit games op mijn telefoon, totdat ik Episode ontdekte. Episode is een app waar je verschillende verhalen kan lezen en je dan zelf elke keer een keuze kan maken. Het is super verslavend! Ik speel vooral de verhalen van Demi Lovato, die zijn onwijs leuk!

Game of thrones

Game of thrones

Ik vertelde volgens mij al een keer dat dus 3 (!!) favoriete series van mij dit jaar gaan stoppen. Namelijk The vampire Diaries, Pretty Little Liars en Teen wolf. Ik was dus drastisch opzoek naar een nieuwe serie en die heb ik gevonden hoor! Je vraagt je vast af, Naomi waarom kijk je nu pas Game of thrones? Nou ik was dus altijd bang dat het allemaal te eng voor mij zou zijn, maar dat valt dus best wel mee!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *