Currently Loving #Juli – Adele, Ariana en Jenny Han

Jenny Han

Ik heb deze keer niet super veel favorieten. Ik heb 3 make up favorieten, 2 favoriete albums en ook nog boeken en een serie. Vooral random favorieten deze keer!

Ariana grande Dangerous Woman

Ik kon niet wachten op Ariana haar nieuwe album. Haar vorige album heb ik namelijk ook grijs gedraaid. Ik was zo erg verrast door dit album! Je wordt er zo vrolijk van en ik zing de hele tijd mee. Mijn favoriete nummers zijn ‘into you’, ‘side to side’, ‘leave me lonely’ en ‘thinking bout you’.

Adele 25

Ik mocht het nieuwe album van Adele lenen van een vriendin, zodat ik eindelijk het album kon horen! Ik had alleen de singles gehoord die uit waren namelijk. Het album was nergens online te vinden, totdat hij vorige week opeens wél op spotify stond! Ik vind het album echt heel goed! Mijn favoriete nummers zijn ‘Remedy’, ‘Send my love’, ‘water under the bridge’ en ‘Sweetest devotion’.

kiko 338 nagellak

Kiko nagellak 338 Light Lavender

Begin dit jaar kocht ik deze nagellak al, maar ik vond het meer een nagellakje voor in de zomer. Het liefst heb ik deze nagellak elke dag op! Het is zo’n mooie kleur. Lavendel blauw en dat is ook nog eens één van mijn favoriete kleuren! Ik heb al vaker verteld hoe fijn de nagellakjes van Kiko zijn. Ze blijven bij mij bijna 2 weken zitten!

Catrice glam & doll mascara

Catrice Glam & Doll false lashes mascara

Na maanden geen goede mascara te kunnen vinden heb ik eindelijk weer een goede gevonden! De normale versie van deze mascara gebruikte ik vroeger altijd en was mijn favoriete mascara. Ik hoorde veel goeds over deze mascara en hij is inderdaad super fijn! Hij maakt mijn wimpers lang, separeert ze goed en geeft ook volume!

Catrice concealer

Catrice re-touch light-reflecting concealer

Ook had ik de laatste tijd een beetje moeite om een goede concealer voor onder de ogen te vinden. Ik ging heel veel reviews opzoeken en uiteindelijk kocht ik deze. Ik heb hem alweer opnieuw gekocht! Hij dekt best goed, maar hij maakt de kringen onder mijn ogen vooral een stuk lichter! Echt een super fijne en mooie concealer.

Jenny Han

Jenny Han

Ik heb de afgelopen tijd onwijs veel boeken gelezen en onder andere alle boeken van Jenny Han. Eerst las ik To all the boys i’ve loved before, daarna las ik het vervolg daarvan ‘PS. I still love you’. In de vakantie las ik The summer I turned pretty trilogie. Van To all the boys i’ve loved before en The summer I turned pretty trilogie staat al een review online! To all the boys i’ve loved before vond ik zo onwijs leuk en schattig! PS. I still love you vond ik iets minder leuk, maar alsnog ook heel leuk en schattig. The summer I turned pretty is echt de perfecte zomer trilogie!

Shadowhunters

Shadowhunters

Een paar weken terug keek ik de Shadowhunters serie. Ik had namelijk The mortal instruments serie uitgelezen en ik mocht pas de serie kijken als ik de serie had gelezen. Ik was al voorbereidt op de cheesyness en het niet zo goede acteerwerk. Daardoor was ik toch wel een klein beetje verrast. Ik vond de casting onwijs goed gedaan! Mijn favoriet blijft Magnes en natuurlijk Simon. Ik ben heel erg benieuwd naar het tweede seizoen, want ik denk dat de serie alleen nog maar beter zal worden. Ik hoop dat de serie wat serieuzer wordt.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *