Currently loving #juli – o.a nieuw haar!

Nieuw haar

Ik heb best wel weer een hoop favorieten van de afgelopen twee maanden! Een paar make up favorieten en een super fijne facewash. Ook heb ik mijn haar laten knippen en kleuren en heb ik een super goed haarmasker gevonden. Ook een hele leuke muziek en serie favoriet!

Catrice allround waterproof mascara

Wat is het toch met waterproof mascara’s? Ze werken altijd veel beter! Ik heb deze mascara gebruikt op vakantie, want dan vind ik het wel altijd fijn om waterproof mascara te gebruiken. Deze mascara is zo goed! Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een keer ineens zwarte vlekken onder mijn ogen had, maar als ik onderwater ging zwemmen dan had ik nergens last van. Hij geeft in iedereen veel volume, lengte, krul en separeert de wimpers goed.

Catrice prime and fine transformer drops darkening

Dit product is echt een lifesaver voor de zomer! Normaal moet ik in de zomer een donkerdere foundation kopen, omdat ik dan wat bruiner ben geworden. Nu kan ik gewoon deze drops bij mijn foundation doen en dan ben ik klaar! Ik schreef er een uitgebreide review over.

L.A Girl pro conceal concealer

Een paar maanden geleden kocht ik deze concealer al en schreef ik er een review over, maar hij was toen veel te donker. Maar nu is het echt de perfecte kleur en gebruik ik hem elke dag! Ik gebruik hem voor onder mijn ogen en ook voor op oneffenheden. Het is een super dekkende concealer, dus je hoeft echt maar een heel klein beetje te gebruiken. Ook is de concealer best wel mat en blijft goed zitten! Ik ga sowieso van de herfst de concealer in de lichtste kleur bestellen bij boozyshop!

De tuinen tea tree facewash

Ik kamp al maanden met heel veel puistjes en was echt op een gegeven moment hopeloos. Ik heb echt van alles al geprobeerd, maar ik zie nu eindelijk verschil! Het komt waarschijnlijk niet alleen door deze facewash, maar het heeft zeker geholpen want ik merkte gelijk verschil. Ik was bang dat hij te heftig zou zijn voor mijn droge huid, maar als ik daarna een goede dikke crème gebruik heb ik nergens last van. Het maakt mijn huid ook onwijs zacht!

Kruidvat Moroccan Argan Oil haarmasker

Mijn haarmasker was op, dus ging ik opzoek naar een nieuw haarmasker en ik vond deze van de Kruidvat. Super goedkoop en hij ruikt ook heerlijk. Daarnaast is het echt de beste haarmasker die ik ooit gebruikt heb! Mijn haar is super zacht nadat ik het masker gebruikt hebt. Ik heb mijn haar namelijk laatst laten kleuren en toen was het best droog geworden. Ik gebruikte dit masker en gelijk was mijn haar niet meer droog!

Crème make up

New hair!

Ik heb nieuw haar! Best een verschil met wat ik eerst had. Ik heb mijn haar geïnspireerd op het haar van Yara Michels. Ik ontdekte haar youtube kanaal laatst en was op slag verliefd op haar haar. Het was dan ook best een impulsieve actie van me. Normaal doe ik niet zo snel zoiets, maar nadat ik de laatste keer mijn haar heb geknipt weet ik dat mijn haar onwijs snel groeit, dus ik was niet zo bang. Ik had eerst mijn haar voordat ik op vakantie ging laten knippen en toen had ik de voorplukjes/pony niet zo kort laten knippen. Toen ik terug kwam van vakantie heb ik de voorkant nog korter laten knippen en heb ik het ook laten verven. Ze heeft er highlights ingezet en toen een kopere kleur eroverheen gedaan. Ik ben er super blij mee en de volgende keer doe ik misschien de “pony” nog korter…

Platenspeler

We hebben eindelijk een platenspeler! Mijn vader heeft onwijs veel oude platen, waar ik altijd heel nieuwsgierig naar was. Het is een vintage vinyl in de kleur cognac. Hij was in de aanbieding voor maar 50 euro! We draaien nu bijna elke dag een paar plaatjes en ik wordt er zo vrolijk van! Mijn favoriet zijn tot nu toe shakin’ stevens en natuurlijk Micheal Jackson. Ik wil nu zelf ook gaan beginnen om een collectie te gaan verzamelen en er komt nog een LP wishlist aan!

Riverdale

Ik weet dat ik een beetje laat ben, want begin dit jaar kwam Riverdale al uit. Ik was nog niet begonnen, omdat ik echt nog heel veel series keek. Nu is het zomer en loopt alleen Shadowhunters nog. Ook is Game of Thrones weer begonnen, maar daar wil ik ook even mee wachten. Dus ik vond het wel tijd worden voor een nieuwe serie! Ik was gelijk verslaafd natuurlijk. Het is echt een leuke serie! Wel vind ik dat er echt onwijs veel drama in zit en dat vind ik af en toe wel een beetje overdreven. Het lijkt best veel op Pretty Little Liars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *