Currently loving #juni met o.a the infernal devices

_MG_8270

Ik dacht er eerst aan om elke maand een favorieten artikel te doen, maar ik heb gewoon niet zo veel favorieten elke maand. Ik doe het dus om de zoveel tijd als ik weer genoeg favorieten heb. Deze keer heel veel leuke favorieten, al zeg ik het zelf!

Ik heb meer dan 1 muziek favoriet deze keer, want ik kon echt niet kiezen. Ten eerste de happy hippie sessions van Miley Cyrus op youtube luister ik non stop. Vooral ‘no freedom’ is een favoriet, maar ook zeker de cover met Ariana Grande is super leuk. Mijn tweede favoriet is Hilary Duff. Haar nieuwe album kwam dan eindelijk deze maand uit en wat is hij leuk! Al snel kwam ze met een acoustische versie van ‘tattoo’ en die luister ik non-stop,  hij blijft ook zo lekker in je hoofd zitten!

_MG_8233

Catrice ultimate lash multimizer waterproof

Voordat ik op vakantie ging, ging ik nog even snel naar de stad om onder andere een waterproof mascara te kopen. Ik draag op vakantie en de meerderheid van de zomer waterproof mascara. Deze is echt super fijn! Hij separeert mijn wimpers en geeft lengte en super veel volume! Het is lang geleden dat ik een mascara had waarbij ik als ik mijn wimper omhoog deed ze tegen mijn oogleden aanvoel en met deze mascara heb ik dat! Hij is trouwens ook heel erg waterproof, want op vakantie ging ik er vaak genoeg mee zwemmen.

_MG_8247

Demakeup waterproof

Ik kocht deze echt superlang geleden bij de op = op winkel. Ik gebruikte het eerst niet zo, maar nu ik waterproof mascara gebruik wel. Die van Catrice gaat er met een normaal make up doekje niet heel erg handig af en het voelt ook niet zo goed voor mijn wimpers. Gelukkig had ik dit nog liggen en het werkt echt super goed! Binnen no time is mijn mascara eraf zonder te veel te wrijven. Van de week ging ik kijken of ze het nog hebben bij de op = op winkel, maar ik kon het niet meer vinden.. Weet iemand misschien waar je het nog kan kopen of iets wat erop lijkt?

_MG_8209

Kiko radiant touch creamy stick highlighter 100 gold

Afgelopen zondag kwam de shoplog van kiko online en daar vertelde ik al over deze super mooie highlighter. Het is een wat subtieler highlighter, waar ik naar op zoek was. Ik heb namelijk Mac soft and gentle, maar die is best wel opvallend. Hij werkt ook heel erg fijn en is ook fijn uit te blenden. Ik gebruik hem bijna elke dag sinds ik hem heb.

_MG_8251

Kruidvat spa secret marocco lijn

Toen ik terug kwam van vakantie wilde ik zo snel mogelijk naar de kruidvat om iets van deze lijn te kopen. De geur van de marocco lijn sprak me het meest aan en ik had een scrub nodig en ik was super benieuwd naar de olie. De scrub is een suikerscrub, wat ik veel fijner vindt dan een scrub met zout. Het is een stuk minder hard voor je huid. Ik schrok wel een beetje toen ik het voor de eerste keer gebruikte, want het wordt een beetje warm als je het gebruikt. Ik houdt niet zo van bodylotion, ik heb veel liever een olie. Maar de enige olie die ik fijn vond en niet zo duur was die van Zwitsal. Deze olie is echt super fijn! De geur blijft best lang hangen, hij trekt snel in en maakt mijn huid super zacht!

_MG_8253

The infernal devices series

De laatste boeken die ik las was deze serie. Het eerste boek las ik voordat ik op vakantie ging en vond ik al super goed. Toen heb ik snel voordat ik op vakantie ging de volgende 2 boeken in de serie gekocht en oh mijn god. Deze serie is zo goed, niet normaal. Zondag komt er een review over online, dus ik ga er niet te veel over vertellen. Dit is mijn favoriete serie vanaf nu!

a20632355a07d7be1c7029e92c283966

Haar invlechten

Dit is misschien een beetje een aparte favoriet, maar dit doe ik nu al een tijdje. Ik ben er mee begonnen, omdat het me eindelijk lukte. Sinds ik dus kan invlechten doe ik elke avond voordat ik ga slapen mijn haar invlechten en dan slaap ik daar mee. Hierdoor wordt ik de volgende ochtend wakker met golvend haar en hoef ik er niets meer aan te doen. Terwijl ik voorheen bijna elke dag mijn haar krulde. Dit is dus veel beter voor mijn haar en ik merk ook dat mijn haar er beter uitziet en ook heel erg gegroeid is!

Jane-Eyre-2-DI

Jane Eyre

Ik wil heel graag een keer een klassiek boek lezen, zoals Jane Eyre. Maar ik was bang dat het heel saai zou zijn en ik het dus niet leuk zou vinden. Toen zat ik vorige week te kijken op Netflix en stond Jane Eyre erop. Toen ben ik hem spontaan gaan kijken, met het idee dat ik hem zo weer uit zou zetten, maar dat gebeurde niet! Echt een super mooie film is dit en ik ga ook meer van dit soort films kijken en hopelijk durf ik het ook een keer aan op een klassiek boek te lezen.

 

 One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *